Diana Sosoaca cheama romanii in strada: “Este obligatoriu. Ii cer pe cale oficiala demisia lui Raed Arafat”

Diana Sosoaca, Senatoarea AUR, a facut scandal mare in fata Institutului Matei Bals si le cere romanilor sa iasa in strada. Aceasta a vrut sa intre in spital dar Jandarmii nu i-au permis acest lucru.

“Vreau sa ma duc inauntru la Matei Bals sa vad ce se intampla. Aici trebuie sa vina absolut toti parlamentarii sa ia atitudine.”, a spus Sosoaca.

Este obligatoriu sa existe cel putin o demisie. Si demisia principala este a domnului Raed Arafat. Este deja al treilea eveniment care se petrece si Dansul nu cade niciodata. Daca mai pun si Colectiv inseamna ca avem patru. Daca mai pun si Lacul Stiughiol avem cinci. Daca mai pun si Muntii Apuseni avem sase.

Eu in acest moment ii cer pe cale oficiala demisia lui Raed Arafat.

Trebuie numiti alti oameni pentru ca toti cei care au fost pana acum nu au fost in stare sa rezolve problemele sistemului medical din Romania. Sunt atatia profesionisti care pot detine aceste functii, oameni care profeseaza.

Citeste si articolul :   Sosoaca, protest la Cluj impotriva restrictiilor: "Reprezint absolut toata populatia, tot poporul roman."

Situatia in acest moment este foarte grava. Avem 5 morti. Trei sunt carbonizati si cu arsuri interne. Cum au ajuns sa fie carbonzati? Ce se intampla cu oxigenul in exces din acele saloane?

Avem reiterarea cazului de la Piatra Neamt si reiterarea situaiei de la Spitalul Giulesti. Eu nu doresc sa vad medici care sa fie anchetati si trimisi in judecata, si care sa plateasca pentru incompetenta altor persoane care puteau, prin deciziile lor, sa faca din sistemul sanitar unul competent si care sa functioneze ca afara.

Eu mi-as dori o tara ca afara din punct de vedere medical.

Sistemul sanitar in Romania este in colaps. Adunam bani la Casa de Asigurari de Sanatate, redirectionam catre alte si alte interese financiare. Follow the money (urmariti banii)!

„Avem spitale care s-au transformat in crematorii. Avem un Guvern care nu face absolut nimic. S-au preocupat de masca lui Sosoaca si de dosarul meu medical. Pentru ce n-au luat atitudine? Avem un profesor, Dr. Streinu Cercel care este mai preocupat de titulatura sa.

Citeste si articolul :   George Simion a facut anuntul chiar in Parlament: "Noi cei de la AUR nu vrem acesti bani, nu vrem 4 milioane de euro”

E obligatia mea de senator si de presedinte al Comisiei de Abuzuri.”, a mai spus Sosoaca.