Dragi anti-vaccinisti, intrebati-va acest lucru. De ce ar dori Bill Gates si Marile Guverne sa va monitorizeze vietile incredibil de plictisitoare?

Lumea primeste in cele din urma controlul asupra Covid-19 pe masura ce vaccinurile sunt lansate, dar exista o multime de oameni care cred ca vaccinul este doar o modalitate prin care guvernul iti poate controla mintea. Am o intrebare pentru acesti oameni, de ce?

Iata ce spune Charlie Stone:

“MARELE guvern vrea sa stie fiecare miscare a mea. „Ei” vor face tot ce le sta in putinta pentru a-si introduce sondele microscopice in fiecare colt al vietii mele. Nu numai ca Big Brother se uita, ci chiar vrea sa intre in mintea mea!

Ieri m-am dus la supermarket, apoi am venit acasa, am mancat un sandvis si am urmarit un film pe HBO. Rock ‘n’ roll baby! Keith Richards si Johnny Depp nu au nimic cu mine.

Publicitate

Dar daca as fi avut un vaccin Covid-19, „ei” ar sti TOATE astea. Toate miscarile mele! Fiecare minut si fiecare mic detaliu plictisitor din viata mea.

Sau, cel putin asta pare sa gandeasca rapperul Kanye West si avocatul cu adevarat infricosator al lui Sidney Powell. Vaccinurile nu sunt o incercare de a reduce virusul si de a readuce viata la un fel de normal, vaccinurile sunt o modalitate prin care guvernele ne pot spiona pe toti.

Kanye West, hai sa recunoastem – nu este cel mai echilibrat tip – a declarat revistei Forbes in cursul scurtei sale perioade de presedinte anul trecut ca un vaccin impotriva coronavirusului este„semnul fiarei” si apoi a adaugat „Vor sa puna cipuri in noi, vor sa faca tot felul de lucruri, sa ajunga acolo ca sa nu putem trece de portile cerului.”

Avocatul Sidney Powell s-a alaturat pentru scurt timp echipei juridice a lui Trump, sustinand fraude electorale masive si promitand „eliberarea Krakenului” pentru a demonstra exact acest lucru (Kraken este monstrul marin din folclorul scandinav care si-a mancat dusmanii). Inutil sa spun ca niciun Kraken nu a iesit vreodata din adanc. Acum, spune ca „marele guvern” va imparti populatia SUA in cei vaccinati si cei nevaccinati – vaccinatul fiind sub supraveghere guvernamentala permanenta. Powell a scris pe Twitter: „Acesta este un control comunist mai autoritar importat direct din #China”.

Citeste si articolul :   Cele trei zodii protejate de Divinitate pana la final de Mai

Si o multime de oameni de pe Internet au decis ca exista ceva neplacut in legatura cu acel tip Bill Gates , in afara de faptul ca este un miliardar cu o voce ciudata. Cofondatorul Microsoft nu vrea sa faca un pic de bine cu toate acele miliarde de dolari pe care le-a castigat din Windows, Word si Xbox. Nu vrea sa stearga poliomielita si malaria, daca poate. Nu, oh, nu. El vrea sa monitorizeze si, probabil, sa controleze viata tuturor.

Dar, stai putin, incetineste … de ce? Acesta este un cuvant mic, dar este o intrebare imensa … DE CE?

Ascultati anti-vaccinistii si teoreticieni conspiratiei, nu vreau sa va sparg bulele de pe retelele sociale, dar intr-adevar – sincer – nu sunteti atat de interesanti.

Lasand deoparte faptul ca aceasta tehnologie de microcip nici macar nu exista inca, imaginati-va cate miliarde de dolari ar costa obtinerea unui implant in toata lumea. Imaginati-va cate miliarde ar costa monitorizarea fiecarui scuipat si tuse din fiecare viata de zi cu zi. Imaginati-va forta de munca, cantitatea de date.

Imaginati-va nivelul profund de colaborare interguvernamentala complet secreta care ar fi necesara? Au fost necesari patru ani pentru a negocia cotele de peste dupa Brexit.

Publicitate

Si pentru a afla ce, mai exact? Ca aveti o obsesie cu Star Wars si petreceti prea mult timp pe internet? Ca mananci mult prea mult fast-food?

Aproape 60 de ani si generatie dupa generatie a celor mai buni anchetatori din lume, jurnalisti si cel mai mare creier, plus regizorul de la Hollywood, Oliver Stone, nu a putut respinge linia oficiala a celui care l-a impuscat pe presedintele John F Kennedy. Nu. Dar vine Chuck din Wisconsin cu conexiunea sa la internet si … Bingo! JFK sa sinucis!

Citeste si articolul :   Vesti noi de la Bill Gates: Lumea va reveni "complet la normal” pana la sfarsitul anului 2022

Iata un test rapid, o intrebare pentru oricine poate ghici raspunsul.

Ce au oamenii care considera ca Donald Trump a fost jefuit de presedintie intr-o frauda masiva – totusi invizibila si nejustificata – in comun cu oamenii care cred ca un vaccin este o cautare a controlului guvernului?

Tot. Sunt Aceiasi oameni .

Poate ca purtau vopsea pentru fata si coarne, dar nu va lasati pacaliti; acesti oameni nu erau de fapt cele mai stralucite minti ale Americii. SUA are mai multi castigatori ai Premiului Nobel decat orice alta natiune, de departe, aminteste-ti.

Pe masura ce acesti razboinici puternici se catarau si se zbateau in jurul lor urland despre libertate, nu se gandeau ca sistemul politic pe care il denigrau era cel care le oferise de fapt libertatea de a fi atat de absurzi. Si se pare ca unii dintre acesti idioti fara masca au respirat Covid-19 peste tot, cel putin trei parlamentari au fost testati pozitiv pentru covid .

Totusi, nu doar americanii, oh, nu.

Sunt si francezii. Franta a fost casa lui Louis Pasteur , omul care a inventat de fapt primul vaccin – impotriva rabiei. Rabia este o boala despre care nu auzi atat de mult, in zilele noastre. Cand ai vazut ultima oara un barbat furios alergand gol pe strada ta?

Un sondaj de opinie recent a constatat ca doar 39% dintre francezi au spus ca vor primi vaccinul (comparativ cu 80% pentru britanici si 47% pentru americani).

Personal, as prefera sa astept putin. Urasc acele. Cel putin nu a trebuit sa merg primul. Baiatul acela dragut si Joe Biden a facut-o. Daca presedintele care intra si mii de altii incep sa se umfle sau capetele lor devin verzi – atunci poti fi sigur ca ceva a mers oribil.

Citeste si articolul :   Profetia lui Bill Gates. Cand se va incheia pandemia de coronavirus.

Viteza regimului de testare si aprobare ar putea fi o ingrijorare usoara, nu o afirmatie moronica despre micro-cipuri. Gandeste-te, ce altceva mai poate face lumea? Vrei sa iesi din nou la bere impreuna cu colegii tai sau ce? Vrei sa dansezi intr-un club de noapte plin? Mergi sa urmaresti un meci de fotbal?

Cu toate acestea , ar fi foarte gresit sa fortezi oamenii sa se vaccineze impotriva vointei lor. De asemenea, este foarte gresit sa ii opresti pe oameni sa aiba parerea lor despre vaccinuri, chiar daca sunt in afara stiintei. Exista cel putin 31 de milioane de oameni care urmaresc grupuri anti-vaccin pe Facebook si au existat – desigur – apeluri pentru ca acestia sa fie stersi de pe retelele de socializare.

Asadar, vad logic o ingrijorare medicala. Dar ca Marile Guverne sau Bill Gates planteaza un microcip? Nu. Este absolut si cu totul ridicol.

Intr-adevar, nu poate exista decat un singur motiv pentru care Bill Gates sau Bill Clinton sau Betty Boo sau Bugs Bloody Bunny ar dori vreodata sa-ti introduca un cip in creier si asta este … publicitate”, a scris Charlie Stone, autor si jurnalist care a lucrat pentru BBC.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.