VIDEO! Ar putea fi implantat un cip in organism prin intermediul vaccinului? Ce spune fizicianul Cristian Presura

Fizicianul Cristian Presura explica de ce nu pot fi implantate cipuri prin vaccinul anti-COVID. Pandemia n-a venit singura, a venit cu o sumedenie de teorii ale conspiratiei, care au si reusit sa-i scoata in strada pe adepti in mai multe tari, in Germania, in Italia, in Croatia si la noi. Una dintre teoriile cu priza la publicul conspirationist este cipul introdus prin vaccinul anti-COVID.

Tot mai multi adepti ai teoriei conspiratiei au tot vehiculat, de la inceputul pandemiei, ipoteza ca vaccinul anti-COVID ar putea veni la pachet cu un cip implantat in organism. Astfel, acesti oameni sustin ca in serul care este introdus in organism se afla un cip sau o antena 5G, cipul cu tot cu baterie, cu tot cu tranzistori, cu tot ce contine el.

Publicitate

Cum ar putea sa incapa si un cip, si o antena, si circuitele, si bateria in cei 0,3-0,5 ml de ser care sunt introdusi in corp in momentul vaccinarii si, mai mult, cum sa nu fie vizibili cu ochiul liber? Si de ce sa faci asta? Adeptii teoriei sustin ca scopul ar fi de a ne citi gandurile si de a ne controla.

Citeste si articolul :   Cand soseste a saptea transa de vaccin Pfizer BioNTech in tara

Fizicianul Cristian Presura a explicat la Digi24 de ce nu este posibil acest lucru, in primul rand din punct de vedere tehnologic.

Publicitate

” La ora actuala exista cipuri care intra prin acul de seringa. Cipurile au nevoie de baterie sau antene mari. Antena nu intra prin acul de seringa.

Urmariti acest videoclip

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.