Sfatul astrologului pentru16 ianuarie 2021. Zi decisiva si schimbari cardinale

Sfatul astrologului pentru 16 ianuarie 2021. O zi de actiune decisiva si schimbari cardinale, care trebuie abordate incet si cu atentie, spune astrologul pentru noutati.info.

Este mai bine sa nu faceti miscari bruste in acest moment, fiecare pas trebuie gandit si calculat, doar in acest caz va fi posibil sa faceti fara probleme si sa atingeti obiectivul cu pierderi minime, sau chiar fara ele deloc.

Sfatul astrologului pentru 16 ianuarie 2021.

Berbec (21.03 – 20.04)

Este important sa acordati o atentie maxima celor dragi, care nu numai ca va vad cu greu, dar cu care nu ati mai vorbit de mult la telefon.

Publicitate

Taur (21.04 – 21.05)

La locul de munca, nu este de dorit sa arati un entuziasm sporit: vazand ca ai indeplinit sarcina inaintea altora, sefii – in loc de recunostinta – te pot incarca si mai mult, scrie noutati.info.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Tensiunea pe care o poti simti dimineata va fi asociata cu suprasolicitarea: pentru a o usura, trebuie sa te odihnesti, cel putin schimbandu-ti activitatea.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 20 mai 2023. Fecioarele au probleme cu banii, iar Balantele primesc vesti neasteptate

Rac (22.06 – 22.07)

Nu ar trebui sa-i doresti rau unei persoane care – de bunavoie sau nu – te va jigni: oricare dintre cuvintele tale se va intoarce foarte repede la tine ca un bumerang, deci este mai bine sa te feresti.

Sfatul astrologului pentru 16 ianuarie 2021.

Leu (23.07 – 21.08)

Nu ar trebui sa cautati si cu atat mai mult sa-i numiti pe cei responsabili de propriile greseli: este mai bine sa analizati situatia si sa trageti concluziile corecte pentru a nu face greseli in viitor.

Citeste continuarea pe NOUTATI.INFO.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.