Sfatul astrologului pentru ziua de 15 ianuarie 2021. Ziua oportunitatilor si a alegerilor

Sfatul astrologului pentru 15 ianuarie 2021. Ziua alegerii intre bine si rau- atat soarta, cat si viata altor oameni depind de ceea ce prefera fiecare persoana, spune astrologul pentru noutati.info.

Depinde de fiecare in parte daca va incepe sa inmulteasca raul sau sa treaca de partea binelui. Puteti continua sa actionati in mod activ, in timp ce va analizati fiecare pas: atunci cand simtiti ca v-ati pierdut drumul, va puteti opri si, inainte de a fi prea tarziu, va puteti intoarce pentru a remedia totul.

Berbec (21.03 – 20.04)

Raspunsul la o intrebare importanta de viata de astazi poate veni intr-un vis – principalul lucru este sa nu uiti exact ce vei vedea – mai tarziu va avea o mare importanta pentru tine.

Taur (21.04 – 21.05)

Conflictul de astazi, daca nu reusesti sa-ti pastrezi emotiile in limite rezonabile, poate avea consecinte grave – pana la o despartire de o persoana draga si demiterea de la serviciu, potrivit noutati.info

Citeste si articolul :   Ce ne prezic ASTRELE: horoscop pentru 26 iulie - 1 august 2021

Sfatul astrologului pentru 15 ianuarie 2021.

Gemeni (22.05 – 21.06)

O cunostinta veche care va aparea in viata ta dupa o lunga pauza ar trebui tratata cu prudenta: ei pot urmari un obiectiv egoist fata de tine.

Rac (22.06 – 22.07)

Nu ar trebui sa reactionati intr-o maniera asemanatoare oglinzii la barfe si la glume ambigue de la altii – este putin probabil sa puteti da o respingere decenta, deci este mai bine sa ignorati rautatile altcuiva.

Leu (23.07 – 21.08)

Ziua este favorabila pentru a va ingriji in cele din urma sanatatea: renuntati la obiceiurile proaste, revizuiti-va dieta si faceti exercitii fizice.

Citeste mai multe pe NOUTATI.INFO

Autor