Horoscop zilnic, 11 iunie 2022. Universul este de partea Pestilor

Timpul anxietatii si stresului va trece, esti aproape de realizarea celor mai secrete dorinte ale tale. Toate semnele zodiacului vor trebui sa lupte impotriva inselaciunii, minciunii si iluziilor false.

Berbec

Liberul arbitru va va ajuta astazi mai mult decat oricand. El este cel care va deveni parghia pentru a depasi toate obstacolele pe care le va intalni Berbecul pe drum. Alegerea ta este cea care determina cursul vietii tale. Dar pentru asta trebuie sa inchizi ochii si sa apesi ferm pedala de acceleratie. In caz contrar, nu veti putea realiza ceea ce inainte parea de neatins. Sfat: este timpul sa aveti incredere ca veti reusi.

Taur

Taur, nu esti in siguranta. Si o stii foarte bine. Dar merita sa ascundem ce se intampla de restul in spatele unei masti de calm de fier si a unei retele de cuvinte? Jocul tau nu este atat de perfect pe cat ai vrea sa crezi. In loc sa continui sa ii inseli pe toti cei din jurul tau, va trebui sa faci un pas aparent disperat. Elibereaza-ti dorinta interioara de a multumi tuturor oamenilor si de a-ti recupera puterea. Sfat: nu-ti ascunde anxietatea in spatele unei masti.

Citeste si articolul :   Horoscop Urania pentru saptamana 26 iunie – 2 iulie 2021. Fenomene astromice rare dau peste cap zodiile

Gemeni

Acum nu este momentul sa va agatati unde va vor duce eforturile. Acum este momentul sa te apuci de treaba si sa-ti faci timp pentru oamenii pe care ii iubesti. Rezultatele vor fi grozave – poti fi sigur de asta. Exista o perioada de stabilitate in relatia ta. Poti spune ca persoana iubita te binecuvanteaza literalmente.

Rac

Rac, dorintele tale nu se potrivesc cu intentiile tale. Exista motive sa te gandesti serios. Dar, cu toate acestea, daca iei decizia corecta, trebuie doar sa te urci la volan si sa te grabesti dupa adevaratul tau vis. Scopul tau este la indemana. Sfat: preia controlul asupra vietii tale.

Leu

Leii in aceasta zi se afla la o rascruce: poti fie sa faci ceea ce spun ei, fie sa faci ceea ce crezi ca este corect. Luati asta ca pe o scuza pentru a renunta subtil la asteptarile celorlalti pentru viata ta. In timp ce faci asta, asculta ce iti sopteste inima, chiar daca indrumarea pe care o primesti nu are sens logic. Nu ai venit pe lumea asta sa-ti faci griji despre cum si de ce faci lucruri. Totul va cadea la loc. Cu timpul. Sfat: Asculta-ti doar inima.

Fecioara

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 27 iunie 2023. Racul trebuie sa profite de oportunitatile care apar

Parca ar fi doua voci in capul tau. Unul te convinge ca pericolul se ascunde in spatele unei usi inchise, in timp ce al doilea te incurajeaza sa ai o sansa si sa o deschizi. Cititi semnele si ascultati. Poate ca astazi este ziua in care vei avea o sansa unica de a gasi ceva nou. Sfat: risca.

Balanta

Vine un moment in viata noastra cand ii putem folosi pe ceilalti si pur si simplu „mergem cu fluxul”, folosind asta ca scuza pentru a nu lua decizii dificile. Acest lucru nu poate continua pentru totdeauna. Nu va fie teama de schimbarile drastice pe care vi se cere sa le faceti. Exista o diferenta uriasa intre o granita si o bariera. Sfat: Nu va fie frica de schimbare.

Scorpion

Detaliile mozaicului se adauga la o singura imagine. Nu mai esti cuprins de panica si refuzi sa joci jocurile altora. Scorpion, acesta este momentul in care iti poti da seama de apartenenta si locul tau in univers. Mai mult, nu mai simti nevoia sa-ti compari existenta cu viata altor oameni. Sfat: esti exact acolo unde trebuie sa fii.

Sagetator

Sagetatori, cedati sentimentelor. Atingandu-ti inima, vei putea lua decizii ghidate de iubire si vei deschide noi oportunitati pe care nu le-ai putut accesa pana acum. Sfat: Lasa dragostea sa puna stapanire pe tine azi.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 22 ianuarie 2024. Racul are o zi grea

Capricorn

Ce va functiona astazi? Este timpul sa puneti cap la cap puzzle-ul pe care l-ati pus pe rafturi de ani de zile. Lasa-te de povara care te ingreuneaza, preda-te. Acest lucru va duce la un rezultat pe care nu te poti baza. Sfat: te asteapta un adevarat miracol.

Varsator

Saptamana aceasta totul este in puterea divina a Fecioarei. Este timpul sa tratam tot ce se intampla ca pe un joc. Si vei primi premiul tau ravnit, principalul lucru este sa ai grija de forta ta, sau poti fi depasit chiar inainte de linia de sosire. Sfat: conservati energia.

Pesti

Pesti, vrei sa ti se implineasca dorintele imediat. Dar merita sa te dai putin inapoi. Iar Universul iti va arata imediat ca joaca cu tine in aceeasi echipa. Sfat: Universul este de partea ta.

Autor