Sfatul astrologului pentru ziua de 14 ianuarie 2020. Secretele ies la iveala

Sfatul astrologului pentru 14 ianuarie. Tot ce s-a facut mai devreme si care parea deja a fi in zadar va incepe sa aduca rezultate. Timpul se caracterizeaza si prin agresivitate, care poate complica relatiile cu oamenii din jurul tau si poate inflama situatia in general. Energia puternica a zilei trebuie folosita nu pentru a face rau, ci pentru a-i ajuta pe ceilalti, potrivit noutati.info.

Berbec (21.03 – 20.04)

Trebuie sa fii cat mai atent cu privire la sanatatea ta: la cele mai mici semnale despre bolile pe care organismul le va trimite, va trebui sa consulti imediat un medic.

Taur (21.04 – 21.05)

Publicitate

Va fi necesar, asa cum se spune in astfel de cazuri, sa retinem limbajul: cuvintele dure, rostite din neatentie sau in mod necorespunzator, pot jigni o persoana draga si va fi nevoie de mult timp si sarguinta pentru a remedia situatia creata.

Sfatul astrologului pentru 14 ianuarie pentru toate semnele zodiacului
Gemeni (22.05 – 21.06)

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 25 decembrie 2025. Vesti bune si daruri ceresti pentru cateva zodii

Principalul lucru care trebuie demonstrat in munca astazi este caracterul: veti avea nevoie de el pentru a depasi dificultatile care pot aparea in acest moment, nu va puteti lasa fara sa luptati.

Rac (22.06 – 22.07)

Este necesar pentru o perioada scurta de timp – cel putin doar pentru ziua de azi – sa-ti abandonezi placerea inerenta si sa-i respingi pe cei care incearca sa te jigneasca, altfel nu vei putea lupta impotriva lor.

Leu (23.07 – 21.08)

Ziua este favorabila muncii, dar cu o singura conditie: nu puteti fi distras de conversatii goale, altfel energia eliberata va fi irosita.

Citeste mai multe pe NOUTATI.INFO.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.