Horoscop zilnic, 10 octombrie 2022. Capricornul trebuie sa gandeasca practic

Acest timp este ideal pentru orice activitate mentala si creativa, dragoste si cautare spirituala.

Berbec

Esti intr-o stare de depresie. Iti dai seama ca sentimentele nu sunt fapte, dar descoperi ca ele stau in calea productivitatii. Renuntati la nevoia de a se separa si de a tine. Ceva iese la suprafata chiar acum. Sezonul retrograd iti ofera oportunitatea de a face munca interioara necesara pentru a reconstrui fundatia unei relatii. Ceva iese la suprafata chiar acum.

Taur

Publicitate

Fii recunoscator pentru ceea ce functioneaza pentru tine. Fii si mai recunoscator pentru ceea ce nu este. Prin eliminarea a ceea ce nu se mai potriveste cu starea ta, te protejezi de o situatie potential periculoasa. Dar amintiti-va ca sfarsitul este doar inceputul. Vei fi protejat de o situatie potential periculoasa.

Gemeni

Acesta poate sa nu fie intotdeauna felul tau. Cautand sa gasesti o cale de mijloc intre ceea ce iti doresti si ceea ce doreste cealalta persoana te va ajuta sa indrepti lucrurile. Si atunci cand aveti indoieli, alegeti calea cu cea mai mica rezistenta. Sfat: Gasiti calea de mijloc.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 28 ianuarie 2021. Gemenii vor primi un bonus sau o crestere a salariului

Rac

Acesta este un timp incarcat emotional pentru tine. Exista o parte din tine care recunoaste si intelege natura tuturor. Exista o alta parte care simte greutatea sfarsitului brusc. Unele lucruri trebuiau pierdute pentru a putea reconstrui. Fii atent la ceea ce are nevoie cu adevarat de timpul si energia ta. Universul lucreaza cu tine, nu impotriva ta.

Leu

Esti exact acolo unde trebuie sa fii si cariera ta se indreapta in directia buna. Pregateste-te sa obtii ceea ce odata credeai ca este imposibil. Dar uita-te inapoi pentru o secunda, poate ca in urmarirea scopului vietii tale ai lasat ceva foarte important in urma? Sfat: este timpul sa schimbam cursul.

Fecioara

Nu conteaza ce cred altii. Nu lasa parerile altora sa te tina inapoi. Gandeste-te la promisiunile pe care ti le-ai facut. Incepe! Stiti ca ajutorul si sprijinul de care aveti nevoie in fiecare etapa va vor fi oferite tot timpul. Sfat: Amintiti-va de promisiunile pe care vi le-ati facut cu mult timp in urma.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 17 mai 2020. Afla ce au pregatit astrele pentru toate zodiile

Balanta

Esti angajat pe termen lung? Cand crezi in ceva din toata inima, visele tale vor gasi o modalitate de a se manifesta in lumea fizica. Dar fereste-te de vocea din capul tau care iti spune ca lucrurile nu se vor imbunatati. Sfat: vei primi exact ceea ce ai cerut.

Scorpion

Aceasta este o zi mare pentru tine. Ziua accidentelor fericite si a intalnirilor. Nu rata aceasta ocazie unica. In curand va veti aminti acest lucru ca pe un punct de cotitura Sfat: te asteapta o intalnire intamplatoare.

Sagetator

Esti incapatanat sa faci lucrurile intr-un anumit fel. Deci, la fel de obisnuit, asa, la fel de „corect”. Dar asta doar interfereaza, afecteaza relatiile tale cu ceilalti si creeaza un sentiment general de nemultumire. Gasiti o modalitate de a lucra cu colegii, nu impotriva lor. Sfat: Inlocuieste brutalitatea cu flexibilitate.

Capricorn

Esti acolo unde ar trebui sa fii, dar miracolul nu se va intampla. Pregateste-ti planul de actiune. In prezent, este foarte recomandat sa-ti folosesti latura practica si sa faci pasi decisivi. Va fi apreciat. Daca ai chef sa-ti sincronizezi puterile cu cineva, abordeaza o propunere. Sfat: Fii practic.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 2 iunie 2023. Racul trebuie sa se puna pe primul loc

Varsator

A sosit sezonul recoltei. Esti pregatit sa primesti fructele suculente ale muncii tale. Dar toamna este si perioada dinaintea iernii, cand totul intra intr-o hibernare lunga. Scrie un epilog de multumire daca octombrie este ultima pagina din relatia ta cu cineva din cercul tau social. Sfat: Unele capitole se apropie de sfarsit.

Pesti

In ceea ce iti pui inima si sufletul este pe cale sa devina realitate. Dar exista cineva care poate strica totul. Tu insuti esti. Daca te opresti prea mult asupra punctului tau de vedere, nu-ti va face bine. Este mai bine sa-ti redirectionezi toata energia catre munca decat catre certuri si confruntari. Sfat: da-i lumii o sansa.

Publicitate

Publicitate

Autor