Horoscop zilnic, 11 octombrie 2022. Una dintre cele mai puternice zile

Este ideal sa petreci timp cu oameni interesanti, extraordinari, sa iei initiativa in afaceri si sa experimentezi. Nu uitati si de sfera dragostei: aceasta este una dintre cele mai puternice si pozitive zile din punct de vedere energetic.

Berbec

Totul incepe cu corpul tau, Berbec. Totul incepe cu modul in care te simti pentru tine in interior. Astazi esti chemat sa dai prioritate sanatatii si bunastarii. Pentru a va adapta nevoilor „vasului vostru sacru” si a-l hrani asa cum va simtiti intuitiv. Experimentarea cu o noua dieta sau rutina de fitness este, de asemenea, recomandata in aceasta perioada. Totusi, nu este vorba despre numararea caloriilor. Este vorba despre recunoasterea nevoii tale de anumiti nutrienti si de ingrijire de sine. Sfat: adapteaza-te la nevoile corpului tau.

Taur

Publicitate

Din cand in cand simti dorinta de a evada, de a gasi o cale de iesire, de a apela la prietenii tai dintr-o galaxie indepartata. Dar cat timp esti inca aici, repeta anumite modele in jurul buclei. Astazi, stelele iti reamintesc ca exista o cale de iesire si ca trebuie sa renunti la nevoia de a fi la inaltimea asteptarilor altcuiva. Dezvaluie cea mai salbatica, cea mai nebuna versiune a ta si stii ca, facand asta, rescrii scenariul pentru tine si pentru o intreaga generatie. Sfat: Numiti „nebun” noul capitol al vietii voastre.

Gemeni

Nu este treaba ta, Gemeni, sa-i tii pe toti confortabil. Acest capitol al vietii tale este despre indrazneala dincolo de granite si despre gandirea in afara cutiei pana cand „cutia” devine o iluzie. Este vorba despre a te elibera de povara asteptarilor altora. Tine minte, tot ceea ce cauti se afla de cealalta parte a fricii. Astazi esti invatat sa renunti la un set de reguli atunci cand vine vorba de dragoste si relatii. Secretul pentru a construi o relatie reala este sa te arati ca cea mai stralucitoare si mai indrazneata versiune a ta. Sfat: E timpul sa parasesti vechile „legi”.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 23 mai 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Rac

Vrei sa te reunesti cu toti prietenii tai, sa glisezi spre dreapta ca un profesionist si sa verifici „potrivirile” anterioare pentru a vedea daca exista vreun potential. Dar echilibrul este intotdeauna cuvantul cheie, mai ales cand suntem in sezonul Balantei. Asa ca asigurati-va ca va programati timp pentru dvs. in calendar. Amintiti-va sa mancati, sa va rugati, sa iubiti, sa meditati si sa va intoarceti din cand in cand privirea spre interior, ca o forma de ingrijire sacra de sine. Sfat: cuvantul cheie astazi este „echilibru”.

Leu

Meditatia nu inseamna doar sa stai in tacere, sa-ti urmaresti respiratia si gandurile. Este vorba despre mutarea din ce in ce mai adanc in oceanul constientizarii. Este vorba despre a deveni constient de tine si de a recunoaste aceste modele de gandire distructive. Astazi vi se cere sa faceti loc pentru ceea ce trebuie vindecat, fara a-l judeca sau a adauga istorie. Spiritul stie ce este mai bine pentru tine, acum si in fiecare moment. Tot ce trebuie sa faci este sa devii una cu fluxul. Sfat: scufunda-te in oceanul constientizarii.

Fecioara

Fecioara, nu ar trebui sa te gandesti la bunurile tale materiale, pentru ca ti-e frica de ceea ce poate aduce ziua de maine. Astazi, Marele Spirit vrea sa slabiti putin stransoarea. Pentru a va redirectiona atentia de la „lipsa” la „abundenta”. Repetati afirmatia lui Louise Hay: „Gandesc mare si apoi imi permit sa ies si mai bine din viata mea.” Sfat: faceti un salt metaforic de la penurie la abundenta.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 13 octombrie 2022. Zi dedicata vietii personale

Balanta

Ca sa va reamintim, suntem inca in plin sezon Balanta. Cu alte cuvinte, acesta este chemarea ta de a fi vedeta fiecarui spectacol. Arata-te ca cea mai stralucitoare si mai indrazneata versiune a ta, fara sa-ti faci griji cu privire la modul in care te percep altii. Facand acest lucru, acordati atentie modului in care sunteti chemat sa va asumati responsabilitatea si sa creati o noua cale. Da, esti un lider de felul tau si despre asta esti informat chiar acum. Sfat: Gaseste o noua cale catre fericire.

Scorpion

Iata chestia, Scorpion: intotdeauna ai fost plin de speranta. Visator. Idealist. Cel care credea ca totul se va schimba in bine si ca in spatele norilor este un curcubeu. Astazi vi se cere sa reangajati acea parte a voastra si sa urmariti cum viata voastra romantica se transforma impreuna cu dvs. Nu exista rugaciune care sa ramana fara raspuns, frumoasa, si asta incepi sa realizezi astazi. Sfat: Lasa-ti visele si dorintele sa devina realitate.

Sagetator

Ai petrecut destul de mult timp la tabla de desen. Ati petrecut destul de mult timp imaginandu-va o noua realitate si intrebandu-va cum ar fi sa treceti prin portalul noului. E timpul sa organizam lucrurile. Pentru a imparti un obiectiv mare in obiective mici, in care te angajezi in fiecare zi sa manifesti ceea ce crezi. Actiunea constanta se va dovedi a fi secretul succesului. Sfat: Concentrati-va pe efortul continuu.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 12 octombrie 2020. Capricornul isi va dedica ziua muncii

Capricorn

Pentru unele vise merita sa lupti. Asadar, transforma-ti durerea in forta in timp ce impingi inainte. Indiferent de ceea ce iti arata realitatea actuala, vei ajunge in varf. Ce nu vrei sa faci: incearca sa faci totul singur. Ce puteti face: Delegati acolo unde este necesar si respectati contributiile echipei dvs. Sfat: Ai incredere in capacitatea ta de a ajunge in varf.

Varsator

Iata chestia, Varsator: nu trebuie sa vindeci sau sa ii repari pe toti. Stima ta de sine nu este direct proportionala cu cat timp si energie le oferi celorlalti. Asadar, cheama-ti puterea inapoi si fa-o fara scuze. Taiati cablurile atunci cand este necesar. Astazi esti chemat sa incepi o revolutie a auto-ingrijirii care te va schimba mai mult decat iti poti imagina.

Pesti

Cu totii suntem clarvazatori intr-o forma sau alta. Cu totii suntem conectati in mod unic la ritmul cosmic. Ca semn de apa, intelegeti acest lucru la un nivel profund, Pesti. Astazi esti chemat sa ai incredere in impulsurile pe care parca le primesti de nicaieri, in timp ce te misca in directia cresterii. Ceea ce vi se cere sa faceti este ceva ce nu a mai fost facut niciodata. Dar din nou, te-ai inscris pentru a incepe o revolutie. Sfat: Mergeti cu indrazneala in necunoscut.

Publicitate

Publicitate

Autor