Catalin Botezatu, marturisire de Anul Nou: “Ma simt singur”

Catalin Botezatu a vorbit in prima zi a acestui an despre momentele grele din viata sa.

„Oamenii cred ca sunt un om bogat, fericit, ca nu duc lipsa de nimic, dar nu este deloc asa. E foarte greu sa accepti ca ai tot ceea ce isi poate dori un om, dar esti singur. Ma simt singur. Chiar si cand petrec timp cu prietenii mei ma simt singur, pentru ca ei au familiile lor. Ne adunam la o masa, dar la final fiecare merge pe drumul lui alaturi de copii, de familie. Am muncit enorm pentru tot ceea ce am. Am avut mereu incredere in tot ceea ce pot sa fac. Viata mea e o telenovela lunga, s-ar face multe episoade. Am fost incercat in viata, mi-am asumat fiecare episod din viata mea. Nu pot sa spun ca sunt un om care nu are regrete. Mereu am avut cate ceva de invatat. Eu nu cred ca exista om pe pamant care sa nu aiba regrete, cel care spune ca nu are, e un ipocrit”, a spus Catalin Botezatu.

Catalin Botezatu, despre cancer

„Am avut cancer, am suferit 5 operaratii. 11 medici mi-au facut analizele, nu aveam raspuns, credeam ca am complicatii din cauza operatiilor, dar totul era din cauza pierderii mari de sange. Aveam probleme la rinichi si multe alte complicatii. Am fost in Turcia, dar sa stiti ca am gasit remediu aici, in Romania. Anul acesta am avut parte de cea mai trista aniversare din viata mea. Eram la medic, am tinut totul secret, nu voiam sa vorbesc cu nimeni. Eram obisnuit cu marile petreceri de 500 de persoane. Mi-au lipsit prietenii mei, petrecerile. E foarte greu. Prietenii mi-au dat telefon, dar cand esti in seamenea situatii tot singur te simti”, a declarat Catalin Botezatu.

Citeste si articolul :   Catalin Botezatu, speriat in fata virusului: Sunt in grupul de risc

Bote a vorbit si despre perioada cand a fost inchis

„M-a durut cand am fost inchis, nu puteam sa ma apar. Am vrut sa-mi demonstrez nevinovatia. In noaptea de Craciun am stat in arest preventiv. Se auzeau urlete, tipete. A fost foarte greu, am pierdut tot. Acela a fost momentul in care am vrut sa ma sinucid. Simteam ca nu mai vad calea de scapare, a fost groaznic. Stiam ca am pierdut mult, ma gandeam daca am sansa sa ies sa ma apar. Dar eu am luptat si am demonstrat ca pot sa fac mai mult decat facusem la momentul respectiv”., a mai spus Bote la Star Matinal

Autor