Daniela, mesaj emotionant pentru Culita. Faimosul revine in tara

Iubita lui Culita Sterp, Daniela Iliescu, a fost uimita de gestul Faimosului. Acesta a abandonat competitia Survivor si se intoarce acasa pentru ea si bebelusul ce se va naste curand. Peste doar cateva saptamani, Daniela va aduce pe lume pe fiul Faimosului, iar “taticul” nu a mai putut rezista sa stea departe de iubita sa.

Dupa ce a aflat de intentia iubitului ei, Daniela a postat pe Instagram un mesaj emotionant in care isi declara dragostea pentru artist si ii transmite ca il asteapta acasa.

Ce i-a transmis Daniela lui Culita

Daniela a postat pe Instagram un mesaj emotionant.

“Si cea mai mare dovada de iubire, pe care abia astept sa i-o povestesc copilului nostru este ca tati a participat la cea mai grea emisiune din Romania si a renuntat la lupta pentru marele premiu, ca sa fie prezent la nasterea lui. Pentru mine asta inseamna familia. Si orice mi-ar spune lumea legat de perioada asta frumoasa si sensibila in care a fost departe de mine, daca ar mai fi sa repet experienta, as spune din nou un mare DA” a spus Daniela Iliescu.

Citeste si articolul :   Eva Maruta a obtinut primul ei job! Fiica Andrei castiga cat altii intr-un an

De asemenea, Daniela Iliescu a mentionat ca iubitul ei a avut un parcurs impresionant in competitia Survivor Romania, ca s-a descurcat de minune, si probabil, avea sanse sa ajunga in marea finala.

Culita Sterp si-a primit telefonul mobil si le-a transmis multumiri fanilor de pe Instagram. Artistul a postat biletul de avion, pentru ca toti cei care vor sa-l intampine in aeroport, sa poata sa o faca. Culita Sterp ajunge luni, 31 mai 2021, in Romania.

Autor