Alexandru Arsinel, in lacrimi dupa decesul actritei Draga Olteanu Matei: “Ea era asa cum era, era imensa”

Usor, usor, marile valori ne parasesc. Anuntul decesului actritei  Draga Olteanu Matei a bulversat o intreaga tara. Alexandru Arsinel , mesaj emotionat: “Ce sa inventezi despre Draga Olteanu? Ea era asa cum era…era imensa!”

Alexandru Arsinel, despre Draga Olteanu Matei.

„A fost o foarte mare actrita, o persoana deosebita, cu o inzestrare pentru meseria asta a noastra. Era creatoare de scenarii, era artista de film, indrumatoare in domeniul teatrului. Ea s-a retras la Teatrul Neamt, unde a format o echipa teatru si a participat la diferite concursuri. Presedinta Festivalului de Umor Grigore Vasiliu Birlic de la Falticeni. S-a retras intr-o zona a tarii iubitoare de teatru si iubitoare de Draga Olteanu, Moldova.

Ea a fost foarte iubita in Piatra Neamt, de catre publicul de acolo, de catre forul conlucrator care a sprijinit-o in cat a stat ea acolo. O mare actrita. Am avut bucuria sa joc alaturi de dumneaei, o partenera extraordinara. N-am sa uit ca renunta la aplauze ca sa ma impinga pe mine pe scena, ca sa acaparez succesul. De o generozitate extraordinara.

E o mare pierdere pe linia marilor pierderi din ultimii ani. Mari artisti si actori dispar usor, usor. A jucat in multe creatii. Chirita, scenariu realizat si jucat de ea. A realizat un succes deosebit si pe scena si in film. Dar nu numai asta, o mare animatoare de teatru. Repet, la Piatra Neamt a creat o echipa de teatru cu care a castigat mai multe concursuri in tara. Nu mai vorbesc de scenariile si actiunile pe care le realiza in tara. O mare actrita. Un om deosebit! Te gandesti, de fiecare data, sa spui ceva special ca sa incurci pe toata lumea. N-ai ce sa spui! Decat ca a fost o foarte mare actrita. Ce sa inventezi despre Draga Olteanu Matei? Ea era asa cum era, era imensa”, a spus Alexandru Arsinel.

Autor