Iti cunosti floarea lunii in care esti nascut – uite care sunt florile anului pentru fiecare luna in parte

Iti place sa ai flori in vaza in locuinta dar, dar cu toate acestea nu te simti confortabil cu ele? Poate ar trebui sa incerci cu floarea lunii in care esti nascut.

Fiecare luna are propria sa floare de nastere. Acest lucru ar trebui sa-i descrie in mod deosebit pe oameni care s-au nascut in aceea luna si sa-i refleteze acest lucru asupra personalitatii acestora. Fiecare dintre noi este liber sa judece acest lucru daca este adevarat sau nu. Ca si in cazul horoscopului, acelasi lucru se aplica si aici: cine crede in el poate trai cu el iar cine nu, poate trai la fel de bine.

Fara aritmetica, fara alti  timpi relevanti, floarea nasterii este atribuita pur si simplu lunii in care te-ai nascut si exista multe interpretari regionale diferite.

Ianuarie – Garoafa

Publicitate

Semnificatie: garoafa inseamna sentimente puternice. Iubire, fascinatie si, de asemenea, romantism. Se mai numeste „floarea zeilor”. In functie de culoare, i se atribuie diferite proprietati. In timpul Revolutiei Franceze, nobilii care au fost executati purtau o garoafa rosie in semn de rezistenta. Astazi ea este simbolul clasei muncitoare. Garoafele albe, pe de alta parte, sunt mai mult un simbol al iubirii si, prin urmare, se gasesc adesea in aranjamentele florale de nunti, botezuri, diverse evenimente.

Citeste si articolul :   Cum influenteaza ziua de nastere caracterul unei persoane. Daca te-ai nascut martea zdrobesti orice obstacol

Februarie – Crinul

Semnificatie: incredere si intelepciune, dar crinul reprezinta si speranta.

Martie – Narcisele

Semnificatie: Numita dupa Narcisul iubitor de sine, ai putea crede ca semnificatia acestei flori ar fi una neplagatoare. In schimb, narcisa reprezinta un nou inceput, noroc si respect.

Aprilie- Lathyrus odoratus sau Mazarea dulce

Semnificatie: Tineret si puritate. Mazarea dulce parfumata este, prin urmare, visul tuturor celor care au ramas pentru totdeauna tineri.

Mai- Margaritar

Semnificatie: Margaritarul reprezinta frumusetea, perfectiunea si pasiunea.

Iunie- Caprifoi sau Mana Maicii Domnului

Semnificatie: Iubirea si recunostinta sunt simbolizate aici de caprifoi.

Iulie – Delphinium

Semnificatie: Delphinium simbolizeaza ușurinta si fericirea. La fel ca multe alte flori de nastere, semnificatia plantei difera in functie de culoare. In esenta, insa, delphinium reprezinta o conexiune puternica cu alte persoane.

August- Gladiole

Semnificatie: Gladiolul inalt reprezinta stabilitatea, dar si rezistenta caracterului.

Septembrie – Aster sau Ochiul Boului de Munte

Semnificatie: Asterul apartine familiei de margarete si reprezinta rabdare si se mai spune ca reprezinta iubirea si afectiunea profund simtite.

Citeste si articolul :   Cele mai sacre locuri din lume

Octombrie – Galbenele

Semnificatie: Majoritatea oamenilor cunosc probabil galbenelele datorita unguentului, dar aceasta floare are multe alte avantaje. Fiind o floare de nastere, aceasta inseamna caldura, eleganta si devotement.

Noiembrie – Crizantema

Semnificatie: Crizantemele vin in multe culori si sunt floarea tuturor celor nascuti in noiembrie. Ele sustin bucuria, pasiunea si, de asemenea, prietenia. In functie de culoare, ele pot simboliza si iubirea sau inocenta.

Decembrie – Craciunita

Semnificatie: Craciunita reprezinta succesul si bucuria.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Camelia Patru

Camelia este editor al ziarului online http://fabricatinromania.info, cu o experienta de peste 8 ani în managementul proiectelor și o mare pasiune pentru lumea dulciurilor, patiserie și stilul de viata sănătos.