5 optiuni de gustari sanatoase pentru a le lua cu tine oriunde te duci

Chiar daca incercati sa mancati o masa echilibrata si sanatoasa, uneori poate fi dificil sa evitati gustarea. Dar cine a spus ca trebuie sa luati o gustare cu ceva daunator?!

Iata 5 gustari grozave pe care le poti lua chiar si pe drum:

1. Sucuri naturale.

Daca nici macar nu ai timp sa-ti iei micul dejun in mod corespunzator, sucurile extrase la rece sunt cea mai buna optiune. Puteti bea sucuri de fructe si legume stoarse direct sau le puteti inlocui cu lapte de nuci sau extracte naturale. Acestia iti potolesc sete excelenti si nu contin zahar si arome.

2. Pizza.

Anterior, pizza era considerata o mancare nesanatoasa, dar acum exista optiuni mai sanatoase bazate pe faina integrala si branza cu continut scazut de grasimi. Intreaga familie se va bucura cu siguranta de aceasta gustare! Pizza poate fi cumparata sau preparata in avans, iar apoi reincalzita cand ii este foame.

Publicitate

3. Chipsuri.

Desigur, nu vorbim despre chipsuri de cartofi. Acum sunt disponibile multe alternative sanatoase – orez, mar si alte chipsuri de fructe. Sunt gustarea perfecta pentru ceai si sunt usor de luat cu tine la picnic in parc.

Citeste si articolul :   Este cea mai puternica rugaciune dupa „Tatal nostru”! Face adevarate minuni

4. Batoane energizante.

Ramaneti constant fara puteri? Atunci aceasta optiune este pentru tine! Batoanele de fructe uscate, seminte si nuci sunt excelente pentru recuperare, fara zahar si, in general, sanatoase.

5. Nuci.

Caju, migdale, fistic, nuci etc. sunt o gustare usoara si delicioasa pentru orice situatie. Nucile sunt mult mai sanatoase decat nucile prajite si ofera multa energie. Principalul plus al nucilor este ca sunt depozitate foarte mult timp si nu necesita nicio prelucrare –se poate manca exact asa cum este ea!

Publicitate

Publicitate

Autor