8 moduri uimitoare de a folosi samponul pentru copii

Samponul pentru bebelusi este un produs conceput pentru a spala parul si corpul bebelusului, dar poate fi folosit si in alte scopuri. Iata cateva modalitati neobisnuite de a folosi sampon pentru bebelusi care va pot ajuta sa va pastrati pielea si accesoriile de frumusete curate.

1. Inmoaie pielea picioarelor.

Samponul pentru copii este unul dintre cele mai usoare, deoarece este utilizat in principal pentru copii, dar poate fi folosit si pentru a va inmuia pielea picioarelor.

Trebuie doar sa puneti o cantitate mica de sampon pentru bebelusi pe picioare inainte de culcare si sa va puneti sosetele si sa va spalati a doua zi dimineata. Pielea picioarelor va fi moale si frageda.

2. Ingrijirea articolelor din piele.

Puteti folosi sampon pentru bebelusi pentru a da stralucire pantofilor de piele. Luati o cantitate mica de sampon pentru bebelusi pe o carpa curata si frecati usor pe suprafata timp de cateva minute.

Publicitate

3. Curata pensulele pentru machiaj

Sapunul lichid dur pe care il folosim de obicei pentru a spala periile noastre va reduce durata de viata a periei. Puteti folosi sampon pentru bebelusi pentru a va curata periile. Luati cateva picaturi de sampon pentru bebelusi si spumati-va periile, apoi clatiti. Vor fi curate, matasoase si pufoase.

Citeste si articolul :   Cum sa opresti sforaitul

4. Spalati-va fata.

Folositi aceasta metoda pentru a va curata fata zilnic, va poate lasa pielea remarcabil de moale. Samponul actioneaza ca un produs de curatare ideal si nu dauneaza pielii, deoarece nu contine substantele chimice dure care se gasesc mai ales in alti detergenti.

Publicitate

De asemenea, il puteti folosi pentru a indeparta machiajul. Udati doar un tampon de bumbac, adaugati o picatura mica de sampon pentru bebelusi si frecati usor tamponul de bumbac peste fata.

5. Sampon pentru animalele de companie.

Majoritatea medicilor pentru animale recomanda samponul pentru bebelusi pentru spalarea animalelor de companie, deoarece samponul obisnuit poate provoca mancarime si multe alte probleme ale pielii. In plus, animalele de companie vor mirosi bine.

6. Indepartarea partii lipicioase a plasturelui sau a bandajului.

Indepartarea bandajelor nu este intotdeauna un proces placut, deoarece uneori creste pana la rana. Samponul pentru bebelusi va va permite sa indepartati pansamentul fara durere.

7. Spalarea lenjeriei intime

Samponul pentru bebelusi este bun pentru spalarea lenjeriei intime, deoarece lasa tesatura moale si placuta la atingere. Samponul actioneaza mai delicat asupra tesaturilor (mai precis, asupra lenjeriei) in comparatie cu detergentii sau sapunul lichid. Folositi apa calda, amestecati o cantitate mica de sampon pentru bebelusi si frecati cateva secunde, apoi spalati.

Citeste si articolul :   5 optiuni de gustari sanatoase pentru a le lua cu tine oriunde te duci

8. Sapun de mani

Puteti evita spalarea dura a mainilor si puteti folosi sampon pentru bebelusi pentru a va spala mainile, deoarece nu numai ca va ucide bacteriile, ci si va va mentine pielea sanatoasa si moale.

Publicitate

Autor