Doliu in muzica populara romaneasca. A pierdut lupta cu boala la 63 de ani: “A plecat sa cante in ceruri”

Doliu in muzica populara romaneasca. Unul dintre cei mai indragiti interpreti din Romania s-a stins la 63 de ani.

Vasile Barani a pierdut lupta cu virusul si a murit in aceasta dimineata la varsta de 63 de ani.

Artistul a fost internat in urma cu trei zile la Spitalul Municipal Sighet, unde a si-a gasit si sfarsitul. Vasile Barani a facut mult timp duet cu interpreta Ancuta Anghel, iar melodia lor “La moara la Niculai”, a devenit una dintre cele mai cunoscute melodii din judet, transmite axanews.ro.

Familia artistului trece prin momente grele

Publicitate

„Suntem cu inimile zdrobite de durere. Fratele nostru a plecat spre un loc mai bun. Ne va lipsi foarte mult. De acolo, de sus, va veghea asupra noastra. Cantecele lui vor ramane si il vom pastra vesnic in sufletele noastre. Ne rugam la bunul Dumnezeu sa il odihneasca in pace”, a spus Ioan Barani.

Publicitate

Colegii de scena ii regreta disparitia

Citeste si articolul :   Respectatul virusolog chinez, Dr. Li-Meng Yan, sustine ca noul virus a fost creat de om

„Am aflat cu tristete in aceasta dimineata ca Vasile Barani nu mai este printre noi. Vasile m-a adus la Sighet in urma cu 10 ani. De atunci incoace, atat eu cat si fiul meu Iulian, am cantat alaturi de el si de Ancuta Anghel. A fost un om foarte bun. Nu il vom uita niciodata. Dumnezeu sa il odihneasca in pace si sa dea putere familiei sa treaca peste aceste clipe dureroase”, a spus Ioan Utu Truti.

„Drum lin spre stele! Ai fost si vei ramane o stea a muzicii populare! Un reper al muzicii maramuresene! Un prieten care s-a grabit sa plece intr-o lume mai buna! Condoleante familiei! Ramas bun Vasile Barani!” a scris un coleg de-al lui Vasile Barani.

„Inca o pierdere mare pentru orasul nostru si pentru toti cei care l-au cunoscut ! Un om bun si de mare valoare , a plecat sa cante in ceruri , Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Sincere condoleante familiei greu incercate!”

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.