Doliu in medicina romaneasca. S-a stins unul dintre cei mai cunoscuti medici

Medicina romaneasca este in doliu. A incetat din viata un reputat medic din Suceava. Cristian Irimie, unul dintre cei mai cunoscuti doctori din Suceava, a decedat in aceasta dimineata. Medicul specialist in obstetrica – ginecologie suferea de mai multi ani de cancer la colon, dar din primele informatii, decesul ar fi survrnit in urma unui infarct. Doctorul Cristian Irimie avea 67 de ani.

Medicul a fost secretar de stat in Ministerul Sanatatii, sef al Directiei de Sanatate Publica Suceava si director al Spitalului Judetean.

Publicitate

„Am aflat cu mare tristete vestea disparitiei sale. Am avut o colaborare foarte buna, atat atunci cat a fost la spital, in calitate de ministru secretar de stat si apoi consilier local. Stiam de suferinta sa, a dus boala cu demnitate, a spus sa nu mai contam pe el pentru un nou mandat, ca se retrage din activitate.

A fost un bun doctor, profesionist, multe din realizarile de la Spitalul Judetean i se datoreaza si lui.

In calitate de consilier local a fost foarte constiincios si profesionist, trata cu toata seriozitatea problemele de pe ordinea de zi a Consiliului Local si era o voce ascultata. Dumnezeu sa-l ierte, este o mare pierdere pentru Suceava, Consiliul Local si PNL. Dumnezeu sa-l odihneasca!”, a declarat primarul din Suceava, Ion Lungu, potrivit monitorulsv.ro.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.