Doliu in lumea medicala din Romania. S-a stins la doar 32 de ani! Dumnezeu sa o odihneasca!

Doliu in lumea medicala din Romania. O tanara asistenta din Buzau in varsta de 32 de ani, a decedat in aceasta dimineata dupa ce s-a imbolnavit de COVID-19 si a nascut prematur.

Andrei Adelina, tanara asistenta insarcinata lucra in Unitatea de Primiri Urgente (UPU) a Spitalului Judetean de Urgenta Buzau din luna martie 2016. Viata Adelinei s-a schimbat inainte de Craciun, pe 21 decembrie 2020, atunci cand a fost testata pozitiv cu COVID-19.

Insarcinata, asistenta a ramas acasa, in izolare, insa pe 30 decembrie starea sa de sanatate s-a deteriorat si a ajuns la UPU Buzau. deoarece ca era insarcinata in 33 de saptamani, medicii au decis ca tanara asistenta sa fie transferata la Maternitatea Buzau.

“La ora 15:52 (n.r. pe 30 decembrie 2020), pacienta a fost transferata la Maternitatea Buzau in vederea unui consult de specialitate. Medicul obstetrician a consultat si evaluat pacienta si a decis ca aceasta sa fie transferata la un spital din Capitala.

S-a luat legatura cu CNCCI (Centrul National de Conducere si Coordonare a Interventiei) in vederea transferului pacientei. Pacienta a fost transportata la Maternitatea Bucur din Bucuresti unde a ramas internata.

Pacienta a fost examinata de catre medici si s-a decis sa fie operata pentru cezariana, copilul ramanand in Maternitate. Dupa ce a fost operata, pacienta a fost transferata la Spitalul Pantelimon, fiind intubata. Starea pacientei s-a deteriorat dupa operatia de cezariana, pacienta a intrat in stop cardio-respirator, a fost resuscitata, insa nu a raspuns manevrelor de resuscitare”, se mentioneaza in comunicatul medicilor.

Colegii asistentei regreta plecarea la ceruri

“Cu profund regret anuntam decesul colegei noastre, in varsta de 32 de ani, Andrei Adelina, asistent medical in sectia UPU-SMURD, care a decedat in aceasti dimineata la un spital din Capitala. Asistenta Adelina Andrei era angajata SJU Buzau din luna martie 2016. Disparitia fulgeratoare a colegei noastre ne-a marcat pe toti si suntem alaturi de familia indoliata, careia ii transmitem sincere condoleante. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!”, au scris colegii Adelinei de la UPU Buzau.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.