Cum largesti incaltamintea care te strange

Pantofii sunt un instrument la moda in imaginea fiecarei fashioniste. Un element care, printre altele, poate fi combinat cu usurinta cu multe articole din garderoba. Magia incaltamintei albe confera oricarui stil o prezentare aparte.

Dar exista o problema, culoarea se murdareste foarte usor si pur si simplu trebuie sa aplicati o ingrijire speciala si adecvata. Am gasit acasa mai multe remedii populare pentru curatarea pantofilor albi:

-zeama de lamaie

-bicarbonat de sodiu

Publicitate

-otet

-lapte si albus de ou

-pasta de dinti

-baie cu sapun

Noi, femeile, iubim foarte mult pantofii. Uneori ne-ar putea placea o pereche de pantofi care nu sunt foarte confortabili, dar ii cumparam oricum.

In medie, o femeie are 26 de perechi de pantofi. Dar, cu toata sinceritatea, cate dintre ele le purtam de fapt?

Multe perechi de pantofi se gasesc adesea in dulapuri, pe care se pune praful, deoarece nu sunt atat de confortabili pe cat ne-am dori. Si ce sa faci cu ei? Chiar ii arunci?

Citeste si articolul :   Cum este bine sa mancam fructele : cu sau fara coaja?

Nu! Acum va vom spune o modalitate usoara de a va intinde pantofii, astfel incat sa se potriveasca perfect pe picior.

Iata de ce aveti nevoie:

– Doua pungi pentru gheata .

– Apa.

– Congelator.

Iata ce trebuie sa faceti:

1. Umpleti pungile jumatate cu apa si puneti-le in pantofi (nu uitati sa le inchideti!). Impingeti punga cat mai adanc in varful pantofilor.

2. Acum pune pantofii cu pungile in congelator si lasa-i pana ingheta apa.

3. Scoateti pantofii  si lasati gheata sa se topeasca timp de aproximativ 20 de minute. Pantofii se vor intinde si nu se vor mai  strange!

Publicitate

Autor