Scandal in PSD! Ce ii cer Ciolacu si Grindeanu Gabrielei Firea: “Ea sa rezolve…”

Scandal in PSD! Liderul Social Democratilor, Marcel Ciolacu impreuna cu Sorin Grindeanu i-au cerut clar Gabrielei Firea sa-i convinga pe Petre Roman, Dumitru Dragomir si Anghel Iordanescu sa se retraga de pe lista consilierilor generali alesi pe lista PSD.

Aceasta decizie vine in contextul in care in PSD se pregatesc listele pentru alegerile parlamentare iar Gabriela Firea a primit sustinerea pentru un post de senator.

Pana acum Petre Roman a confirma ca s-a retras de pe lista PSD de consilieri, potrivit hotnews.ro.

“M-am retras de pe lista de consilieri in urma unei discutii cu doamna Firea si conducerea PSD. Motivul pentru care am luat aceasta decizie tine de faptul ca doamna Firea a pierdut primaria Capitalei. Eu am acceptat sa fiu pe lista la CG pentru cele 2 proiecte de suflet pe care le aveam cu doamna Firea. Acum acestea nu mai pot fi realizabile prin urmare am ales sa ma retrag”, a declarat Petre Roman.

Conducerea PSD ar fi informat-o pe Firea ca nu doreste sa-si asocieze imaginea cu cei trei.

Citeste si articolul :   Scandal mare in PSD. S-a lasat cu demisii

“Dragomir si Iordanescu nu doresc sa renunte dar este problema doamnei Firea. Ea i-a propus, ea sa rezolve. PSD nu-i poate sustine. Conducerea vrea alte nume pentru Consiliul General”, au declarat surse social democrate.

Daniel Pancu si Cornel Dinu, propusi tot de Firea pe lista PSD la Consiliul General au anuntat public ca se retrag.

In Consiliul General al Municipiului Bucuresti, PSD a obtinut 21 de mandate, USR-Plus – 17, PNL – 12, PMP – 5.

In CGMB PNL si USR-Plus au impreuna 29 de mandate din 55, adica o majoritate simpla. Chiar si daca ar intra in alianta locala cu PMP (5 mandate), tot nu se poate obtine majoritatea calificata (2/3 = 37 voturi) intrucat ar avea in total doar 34 de voturi.

Autor