Ioana Bran, deputat PSD: “Ma simt obligata sa revin”

Ioana Bran, deputat PSD, face apel la romani in situatia tot grea apandemiei de coronavirus. Deputatul ii indeamna pe oameni sa fie atenti si precauti si sa respecte masurile de preventie, deoarece situatia e ingrijoratoare:

Iata mesajul postat de Ioana Bran pe pagina de Facebook

”Indiferent cat de multe controverse auzim in jurul nostru in ceea ce priveste pandemia de Covid-19, nu trebuie sa ignoram raportarile. Situatia devine tot mai ingrijoratoare.

La inceputul acestei crize a sanatatii am indemnat la respectarea masurilor. Ma simt obligata sa revin si fac un apel in acest sens la cei care ma cunosc sau care urmaresc aceasta pagina: avem, fiecare, puterea de preventie in propriile maini! Nu putem sa asistam la ceea ce se intampla in jurul nostru: deja avem cu totii cunostinte, prieteni sau rude care au fost infectate. Numarul de astazi, 1.112 cazuri noi trebuie sa fie un semnal de alarma.

Nimeni nu isi doreste revenirea la starea de urgenta, la completarea de declaratii si la localitati inchise. Depinde de fiecare dintre noi sa nu se mai ajunga acolo!

La Satu Mare nu s-au mai inregistrat cazuri noi, din fericire! Sper sa ramana asa!”, a scris deputatul PSD, Ioana Bran, pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Ioana Bran

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.