Nelu Tataru, revoltat: “Am ajuns ciuma Europei”

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat ca Romania a ajuns „ciuma Europei” de oarece unele persoane nu au respectat regulile sau au instigat la nerespectarea lor. Totodata, ministru a mai spus ca „nu avem perspectiva unei noi stari de urgenta”.

„In acest moment, nu avem perspectiva unei stari de urgenta, dar starea de alerta se va mentine atata timp cat vom reusi sa gestionam sa mergem pe acea panta descendenta.

Nu m-as putrea gandi cam cand ar trebui sa vina o stare de urgenta, m-as gandi cum am putea face ca toti dintre noi sa ne respectam partea noastra de treaba.Atata timp cat avem acele curente negationiste, cat avem acea bagatelizare a celor trei, patru luni prin care am trecut impreuna si toata lumea a respectat niste reguli, este destul de greu.

Ramane ca noi, la nivelul nostru, la Ministerul Sanatatii, dumneavoastra ca media, sa aducem in imagine ce se intampla si care este aceasta fata adevarata a infectiei cu coronavirus. Traim un moment dificil, dar daca am fi numai noi am spune ca suntem subiectivi. Daca ne uitam in toata Europa si in toata lumea nu avem cum sa mai fim subiectivi. Am ajuns ciuma Europei. Cum am ajuns ciuma Europei?

Nerespectand niste reguli sau instigand sa nu respectam niste reguli”, a mai spus Nelu Tataru.

Ministrul Sanatatii a explicat ca sistemul medical gestioneaza in acest moment situatia, „chiar daca mai transferam un pacient de la o Terapie Intensiva suprapopulata la alta Terapie Intensiva”.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.