PSD, in doliu. S-a stins un lider al social-democratilor, la doar 36 de ani

La doar 36 de ani, Dan Chis, presedintele organizatiei de tineret a PSD Zalau, a decedat, dupa ce a stat peste 100 de zile in coma. Acesta fusese implicat intr-un accident grav.

Familia a facut tot ce era omenesc posibil, a incercat sa-l transfere la o clinica din Germania, dar toate planurile au fost date peste cap din cauza restrictiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus, noteaza Adevarul.

Dan Chis, presedintele TSD Zalau si fost sef al Cancelariei Prefectului, a decedat in noaptea de 5 mai.

chis

Publicitate

In varsta de 36 de ani, Dan Chis a fost implicat intr-un accident grav in data de 25 ianuarie.

Tanarul se afla la volanul unui tractor fara cabina, in gradina parintilor lui, in localitatea Sag, pentru a transporta lemne. Din cauza terenului accidentat, tractorul s-a rasturnat, Dan Chis fiind prins sub utilaj.

Pana la sosirea echipajelor de interventie, barbatul a stat blocat sub tractor, fiind gasit fara semne vitale.

Publicitate

Paramedicii SMURD si cadrele medicale de pe ambulanta l-au resuscitat aproximativ o jumatate de ora, reusind, in cele din urma, sa il readuca la viata.

Citeste si articolul :   Simona Halep, acuzata de cospirationisti: "Ce suma ti-au oferit sa minti o lume intreaga?"

Ulterior, Dan Chis a fost transportat cu elicopterul SMURD la Unitatea de Primiri Urgente Cluj-Napoca. Dupa aproape trei saptamani, liderul social-democrat a fost transferat la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau.

“De astazi, suntem mai singuri, mai tristi, mai saraci. Cuvintele sunt de prisos pentru ca nimic nu poate inlocui macar simpla prezenta, nimic nu poate inlocui un zambet sau o vorba, cum nimic nu-i poate inlocui dezinvoltura si optimismul. Am sperat cu totii pana in ultima clipa intr-o minune. Dumnezeu l-a ales sa fie o stea care sa straluceasca sus, in Univers. Ramane un gol imens aici, pe Pamant. Mai ales in familia lui. Drum lin printre stele, Dane! Ne va fi dor de tine si vom pastra vii in sufletul nostru amintirile multe, multe care ne-au ramas! Dumnezeu sa te odihneasca in pace, suflet bun si tanar! Sincere condoleante familiei! Suntem alaturi de voi!”, este mesajul transmis de catre fostii sai colegi din TSD Zalau.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.