Scandal urias la emisiunea lui Catalin Maruta: “Tie iti place sa minti, mie nu”

Scandal in timpul emisiunii “La Maruta”. Iulia Albu l-a acuzat pe Catalin Maruta ca nu alege corect fotografiile pe care ea trebuie sa le comenteze. S-a ajuns sa se spuna cuvinte dure.

Vizibil afectat de spusele Iuliei, Maruta a parasut platoul emisiunii. Iulia Albu a incercat sa aplaneze conflictul, dar Catalin s-a simtit foarte jignit de acuzatiile vedetei.

“Minti si ma enerveaza chestia asta. Nu are haz de gluma, ti-am zis de atatea ori. Tie iti place sa minti, mie nu. Am mai avut discutia asta de 100 de ori. Cand voi alege eu pozele, imi voi asuma fara probleme. Pana atunci, nu mai minti”, i-a spus Catalin Maruta, divei.

“Nu asa am vrut sa se termine sezonul asta. Crezi ca mie mi-a convenit cand l-ai sunat pe Albu in direct? Asta daca e sa fim corecti unul fata de celalalt”, l-a acuzat Iulia Albu pe Maruta.

Publicitate

Cearta a continuat si in culise

Citeste si articolul :   Eva Maruta a obtinut primul ei job! Fiica Andrei castiga cat altii intr-un an

Potrivit surselor din echipa “La Maruta”, schimbul de acuze a continuat in pauza de publicitate, dar si dupa ce emisiunea s-a incheiat.

“Atat Catalin, cat si Alina, i-au facut observatie de nenumarate ori si i-au explicat ca nu este deloc in regula ce face. Are acest dar de a exagera, de a face anumite afirmatii, pentru ca mai apoi sa spuna ca de la altii a inceput conflictul, nu de la ea.

Maruta i-a facut observatii de nenumarate ori. I-a spus sa nu mai infloreasca, sa fie onesta, pentru ca publicul o simte. Ea nu a vrut, insa, sa asculte. Echipa s-a saturat. Daca a ajuns sa dea vina pe Maruta, va dati seama cum stau lucrurile, au marturisit surse cadrul postului.

Din acest motiv, mai marii din PRO TV se gandesc sa incheie colaborarea cu Iulia Albu.”

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.