Mihai Bobonete, foc si para pe Instagram: „Sa va iau primariile in… si pe voi de mascarici”

Mihai Bobonete a reactionat dur dupa ce autoritatile au hotarat sa inchida barurile si restaurantele pe fondul cresterii numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Actorul spune ca cele peste 3000 de cazuri noi de coronavirus din Romania nu sunt din cauza faptului ca oamenii merg la restaurant, ci pentru ca au fost alegeri si oamenii au mers la vot.

Mesajul actorului a primit numeroase incurajari, dar si injurii

Mihai Bobonete, revoltat pe autoritati

Publicitate

„10 gura d’ara de clasa politica cu ma-ta cu tot. Alegeri ne trebuiau noua, schimbari de primari si circ ieftin. Altii inchideau tari intregi si trageau obloanele si noi ne mandrim ca USR, PSD, PLM au castigat sau au pierdut, iar miza e asta: 3000, urmeaza 5000 si printre ei sunt si copii de data asta. Asa ca sa va iau primariile in carici si pe voi de mascarici!!! Nu teatrele si restaurantele ar trebui sa te preocupe pe tine politiciene, nu, ba, boul baltii, ci prostia din capul tau, acolo e pericolul adevarat.”, a scris Mihai Bobonete pe Instagram.

Bobonete crede ca si urmatoarele alegeri vor aduce un nou val de infectari cu COVID-19. Duminica, 6 decembrie, oamenii trebuie sa mearga al vot pentru alegerile parlamentare.

Pe data de 28 septembrie, cetatenii cu drept de vot din Romania si-au ales consilierii locali, judeteni si primarii.

In toate sectiile de votare au existat dezinfectanti, oamenii au purtat masca si au fost geamurile si usile deschise in salile de vot. Fiecare sectie de votare a fost supravegheata de jandarmi.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.