Alte restrictii in Capitala. Se inchid salile de jocuri de noroc, barurile si discotecile

Alte restrictii in Capitala, impuse de autoritati. Astazi, Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta s-a intrunit in sedinta, pentru a discuta despre noi restrictii.

Potrivit anuntului facut de Gheorghe Cojanu, CMBSU a mai decis interzicerea jocurilor de noroc si a cazinourilor, cu exceptia pariurilor si loteriilor unde se elibereaza bilet.

“Barurile, cluburile si discotecile nu erau precizate in aceasta adresa (a DSP – n.r.). S-a constatat ca posibilitatea de propagare e chiar mai mare in discoteci sau cluburi decat in cafenele si restaurante, drept care prima hotarare a fost in aplicarea articolului 6, punctul 11 din Anexa 3 la Hotararea de Guvern 782/2020 – activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfasoara activitati in baruri, cluburi si discoteci nu este permisa in municipiul Bucuresti (…).

Publicitate

Alte restrictii in Capitala.

Publicitate

A doua hotarare este o hotarare de modificare, si anume au fost sesizari de la cetateni care stau foarte aproape de scoli, ne-am gandit si la copilasi si la parintii lor ca totusi distanta de 100 de metri impusa si in alte judete este prea mare, ei pot sa le aplice masca pe nas si gura la o distanta mai mica, drept care Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta a hotarat ca aceasta distanta sa fie micsorata la 50 de metri”, a declarat Gheorghe Cojanu, potrivit Agerpres.

Citeste si articolul :   Florin Citu este noul presedinte al PNL. Prima declaratie dupa ce a fost ales lider PNL: "De azi suntem un partid unit"

Alte restrictii in Capitala.

In ceea ce priveste a treia hotarare, el a mentionat ca, la propunerea a trei membri din CMBSU, a fost supusa atentiei Comitetului interzicerea jocurilor de noroc si a cazinourilor in Capitala, cu exceptia pariurilor si loteriilor unde se elibereaza bilet.

“Ati vazut – la loterie se pastreaza distantarea, unul se duce la ghiseu, pune numerele, altul asteapta afara, nu e o problema de raspandire acolo”, a spus Gheorghe Cojanu.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.