Propunere uluitoare! Ce functie primeste Gabriela Firea

Gabriela Firea a pierdut lupta pentru postul de primar General al Capitalei in fata lui Nicusor Dan, dat Marcel Ciolacu vine cu o propunere uluitoare pentru ea.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca isi doreste ca Gabriela Firea trebuie sa fie ”in linia intai” si sa candideze la alegerile parlamentare.

„Mi-as dori ca dna Firea sa candideze pentru un post in Parlamentul Romaniei. Consider ca dna Firea trebuie sa fie in linia intai a PSD”, a spus Marcel Ciolacu.

Gabriela Firea a fost senatoare PSD timp de un mandat, inainte de a fi Primarul General al Capitalei.

De ce Gabriela Firea a pierdut Capitala

Firea spune ca infrangerea suferita in fata lui Nicusor Dan a fost provocata de unirea partidelor de dreapta si dezbinarea celor de stanga.

”Oameni care ar fi putut sa puna umarul, astfel incat echipa mea sa-si poata continua proiectele – din respect pentru bucuresteni, nu pentru mine, nu-mi facea mie o favoare – au facut tot ceea ce a tinut de ei, acei oameni din centru si centru stanga, astfel incat sa ma loveasca, sa ma loveasca cot la cot cu adversarii mei.

Daca de la inamici accepti mai usor anumite critici, pentru ca pana la urma acesta este jocul democratic, atunci cand cei din familia ta te lovesc, de multe ori pe la spate, stiti cum se spune, cutitul infipt in spate, e mai dureros.” – a declarat Gabriela Firea.

Citeste si articolul :   Victor Ponta spune ca intram din nou in starea de urgenta, din 15 iulie

Si Florin Pandele, sotul Gabrielei Firea, a sarit in ajutorul fostului primar.

“A mai venit si aceasta plaga, aceasta nenorocire care s-a abatut asupra Romaniei care este USR-PLUS si au gasit acest dirijor de doi bani si jumatate care se numeste Ludovic Orban. Aceasta nenorocire de om care pur si simplu a distrus un partid istoric, dom-le, nu se poate fara partide istorice, nu se poate fara stanga romaneasca!

S-a gasit si Victor Ponta, care nu mai stie ce aranjamente sa faca pe sub masa, care spune acum vreo luna de zile: daca as avea eu banii lui Pandele. Sa-mi verifice conturile sa vada cati bani am sau unde am eu bani. Acest individ care nu a facut altceva decat sa distruga PSD-ul si oricum, este o gloaba a istoriei. Eu sunt baiat de la tara. Nu am decat doua alifii pe mine: untura si Nivea. Nu mai pot eu sa cred ceea ce spune Victor Ponta, Victor Ponta in momentul de fata este zero barat din punct de vedere politic”, a declarat Pandele.

Citeste si articolul :   Adrian Streinu-Cercel, prima declaratie dupa ce a fost vaccinat impotriva COVID: "Singura modalitate de scapare imediata"

Liviu Dragnea a facut tot ce i-a stat in putinta s-o execute pe Gabi sa nu-i ia partidul.”, a mai spus Pandele.

Autor