A inceput sa planga dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. Ce decizie a luat Gabriela Firea

Gabriela Firea a pierdut alegerile pentru Primaria Generala a Capitalei in fata candidatului Nicusor Dan. Dupa ce a aflat vestea ca nu va mai fi primar, Firea, a inceput sa planga.

“Si-a imbratisat sotul si a inceput sa planga, s-a descarcat. Ea este o femeie puternica, dar au fost doua luni grele, cu multa munca, multe presiuni. Ea in aceasta campanie a fost singura, PSD-ul a stat pe margine si s-a uitat ca un simplu telespectator. Nu a avut sprijinul partidului. Nu a reusit sa inchida un ochi. A sperat pana in ultima clipa ca scorul va fi altul de dimineata”, au declarat surse apropiate Gabrielei Firea, potrivit Impact

A cerut sa fie lasata singura in birou

Cand a ajuns la Primarie, Gabriela Firea a cerut sa fie lasata sa stea singura in birou jumatate de ora, apoi si-a chemat subalternii pentru ultima sedinta.

“Le-a multumit acestora pentru loialitate, pentru toata implicarea si devotamentul lor. Avea lacrimi in ochi si se abtinea cu greu sa nu planga. A incercat sa para, in continuare, puternica, insa se vedea ca este nedormita si epuizata psihic. Cred ca nici nu constientizeaza pe deplin ceea ce se intampla. Astazi, in a doua parte a zilei, probabil va organiza o conferinta de presa sau va trimite un comunicat. Momentan nu se simte in stare, trebuie sa se reculeaga”, au aceleasi persoane din anturajul fostei primarite.

Citeste si articolul :   Ce ascunde ultima cifra a CNP-ului tau

Nicusor Dan, noul Primar General al Capitalei

“Am castigat impreuna Primaria Generala. Am castigat impreuna trei sau patru primarii de sector, am castigat impreuna majoritatea, foarte probabil, in cele sapte consilii – Consiliul General si consiliile locale ale sectoarelor. Incepand de maine ne apucam de munca si, cand vom fi investiti oficial, vom schimba fata Bucurestiului.

Bucurestiul are un potential extraordinar, oameni care sunt competitivi in foarte multe domenii. Exista o discrepanta uriasa intre ceea ce fac bucurestenii in mediul privat si ce a reusit sa faca administratia publica pentru ei.

Din momentul acesta trebuie sa lucram impreuna, sa canalizam energiile pentru ca Bucurestiul sa redevina acolo unde ii este locul”, a declarat Nicusor Dan la sediul USR- PLUS.

Autor