Cine e omul care l-a detronat pe Marian Oprisan de la sefia CJ Vrancea

Alegerile locale au adus multe surprize. Marian Oprisan a pierdut lupta pentru sefia de la Consiliul Judetean Vrancea. Catalin Toma este omul care a reusit sa-l invinga pe Oprisan.

Cetatenii cu drept de vot au avut posibilitatea de a alege nominal presedintele Consiliului Judetean, iar in Vrancea castigator a fost Catalin Toma, reprezentantul partidului PNL.

Victoria acestuia a fost una rasunatoare deoarece a reusit sa il dea jos din functie pe unul dintre cei mai longevivi politicieni, din partidul PSD, pe Marian Oprisan, care se afla in aceasta functie de conducere de 20 de ani.

Candidatul liberal, Catalin Toma, in varsta de 42 de ani, este senator din 2016, si detine functia de secretar in Comisia pentru Afaceri Europene, asa cum se arata in CV-ul publicat pe site-ul Senatului Romaniei. Astfel, in perioada 2008-2016 a fost primar in comuna Jaristea.

Catalin Toma a absolvit sectia de uman-filologie, din cadrul Liceului Teortic ”Duiliu Zamfirescu”, din Odobesti, apoi a terminat studiile la Facultatea de Sociologie, Psihologie si Pedagogie a Universitatii Bucuresti.

Citeste si articolul :   Ministrul rus al energiei crede ca petrolul va ajunge anul viitor la 55 de dolari barilul

In 2005, a urmat cursuri postuniversitarea in Franta, la Universitatea ”Blaise Pascal”.

“Am votat pentru viitorul Vrancei, un viitor care #trebuie sa ne aduca in randul judetelor dezvoltate ale Romaniei”, a spus candidatul PNL, Catalin Toma, in ziua votului.

Autor