Nicusor Dan nu poate prelua mandatul de primar. Acuzatii dure

La o luna de la castigarea alegerilor, Nicusor Dan nu poate deveni primar al Capitalei. El e contestat la Tribunal de 52 de pesedisti. Intr-un mesaj publicat recent pe contul personal de Facebook, acesta sustine ca 52 de persoane, fosti sau actuali consilieri PSD, au depus contestatii, impiedicandu-l astfel sa „isi intre in paine”.

Prin urmare, va trebui sa astepte cel putin pana luni, 26 octombrie, cand la Curtea de Apel se va judeca un nou termen in dosarul care il impiedica sa rezolve „probleme urgente” ale Capitalei precum „criza coronavirusului, termoficarea si colapsul financiar”.

„Bucurestiul are mari probleme de rezolvat, cele mai urgente fiind criza coronavirusului, termoficarea si colapsul financiar. In acest context, validarea de catre Tribunal a mandatului meu de primar a fost contestata prin 52 (cincizeci si doua) cereri de apel, formulate in majoritate de fosti si actuali consilieri PSD. Dosarul celor 52 de apeluri are termen luni, la Curtea de Apel.

Citeste si articolul :   Nelu Tataru, avertizeaza: "vom fi nevoiti sa impunem din nou restrictii”

Urgenta PSD nu este insa rezolvarea problemelor orasului, ci intarzierea preluarii mandatului meu. Probabil ca mai au nevoie de cateva zile in plus ca sa stearga niste urme si ca sa rezolve solicitarile unor „prieteni”.

In acelasi timp, oamenii PSD – cei responsabili de dezastrul din termoficare – cer imperativ apa calda si caldura in Bucuresti, uitand ca Firea e inca primar in functie, iar responsabilitatea este inca a ei! Se dovedeste acum ca respectul Gabrielei Firea si al PSD Bucuresti fata de cetatenii Capitalei e zero. Pesedistii sunt deja ocupati cu campania electorala pentru alegerile parlamentare si inteleg probabil sa-si faca aceasta campanie pedepsind bucurestenii si neglijandu-si atributiile pe care le au, conform legii, pana in ultima zi oficiala de mandat.

Cat despre Gabriela Firea, va amintiti cum, inaintea alegerilor, sustinea categoric ca nu se tine de scaunul de primar? Dupa ce a aratat ca nu stie sa piarda, Gabriela Firea nu reuseste nici sa paraseasca cu demnitate functia de primar, a scris Nicusor Danpe pagina sa de Facebook

Bucureștiul are mari probleme de rezolvat, cele mai urgente fiind criza coronavirusului, termoficarea și colapsul…

Gepostet von Nicușor Dan am Mittwoch, 21. Oktober 2020

Citeste si articolul :   Bilant 15 octombrie. Anuntul oficial al autoritatilor.

Autor