Baiatul care a prezis pandemia avertizeaza ca alta nenorocire se va abate asupra oamenilor

Abhigya Anand este un adolescent indian care la doar 14 ani este deja astrolog. Baiatul a surprins pe toata lumea in luna august 2019 cand a prezis pandemia de coronavirus care cateva luni mai tarziu a afectat lumea.

Anand a lansat o noua avertizare in urma cu putin timp, in care a anuntat  oamenii vor scapa de coronavirus, dar o noua tragedie care va incepe sa aiba loc in decembrie a acestui an si care se va amplifica in martie 2021.

Argumentul baiatului atunci cand a prezis pandemia de coronavirus a fost de natura astrologica, o conjuctie intre planetele Jupiter si Saturn. Astfel, se spune ca ciuma care a pus stapanire pe Europe in secoului XIV a fost provocata de o conjunctie intre Jupiter, Saturn si Platon.

Acum, Abhigya Anand spune ca omenirea va scapa de pandemia de coronvirus, dar nu va avea prea mult timp la dispozitie sa-si recapete suflul. Abhigya Anand sustine ca in perioada decembrie 2020 – martie 2021 va avea loc o noua conjuctie intre Saturn si Jupiter, ceea ce pentru omenire inseamna o alta tragedie. De data aceasta, nenorocirea care se va abate asupra omenirii este foametea care va cuprinde intreaga planeta.

Tanarul astrolog explica faptul ca in acea perioada planetele Saturn si Jupiter vor fi „complet aliniate”. Efectele acestei conjunctii, spune Anand, vor provoca „ multe boli si foamete in randul populatiei,

Copilul minune, pana la varsta de sapte ani, vizita temple din India si studia una dintre cele mai vechi limbi din lume, sanscrita. La varsta de 10 ani s-a inscris la cursurile de astrologie dupa ce a vazut un afis in care i se facea publicitate. Au existat initial unele ingrijorari ca nu va avea cunostintele necesare avand in vedere varsta sa, dar nu i-a trebuit mult timp sa se remarce.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.