Alt caz Caracal? Politia este in alerta maxima. Alexandra si Georgiana, disparute fara urma

Un alt caz ca re aminteste de cazul Caracal. Doua tinere din Botosani au disparut fara urma de doua zile. Din informatii furnizate, cele doua ar fi plecat impreuna cu un barbat din Hunedoara spre Sardinia, Italia, dar nu au mai ajuns la destinatie si nici nu se mai stie nimic.

Tanase Georgiana Loredana, in varsta de 23 de ani, si Pamblica Victoria Alexandra, de 31 de ani, au plecat din orasul Stefanesti pe 24 septembrie spre Italia. Din acel moment, familiile celor doua tinere nu mai stiu nimic.

Cele doua tinere au plecat plecat impreuna cu un barbat de 33 de ani din Hunedoara, pe nume Stan Iliuta Constantin.

Nu se stie in ce au fost imbracate tinerele si nici alte semnalmente nu se cunosc..

Conform comunicatului IPJ Botosani, cele doua tinere din orasul Stefanesti sunt cautate in prezent de politisti.

Publicitate

„La data de 25 septembrie a.c., politistii botosaneni au fost sesizati cu privire la faptul ca TANASE GEANINA LOREDANA de 23 ani si PAMBLICA VICTORIA ALEXANDRA de 31 de ani, din orasul Stefanesti au parasit domiciliul la data de 24 septembrie, impreuna cu un tanar de 33 de ani, din judetul Hunedoara, pentru a se deplasa in regiunea Sardinia, Italia, insa nu au ajuns la destinatie, iar familia nu a mai putut lua legatura cu niciunul dintre ei”, a declarat Delia Neniscu, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean.

Citeste si articolul :   Caz dramatic in Botosani. Un copil de 3 ani care scuipa sange s-a stins in ambulanta trimisa fara medic

Tinerele au fost date in consemn, iar politistii au solicitat si ajutorul populatiei.

“Rugam cetatenii care au informatii cu privire la cele doua persoane sa apeleze 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie”, a mai spus Delia Neniscu.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.