Veste trista vine din lumea artistica. Horatiu Malaele, in varsta de 68 de ani, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Cum se simte actorul?
Horatiu Malaele are coronavirus
Chiar daca a fost constient de riscurile noului coronavirus, iata ca acest nenorocit de virus l-a afectat si pe Horatiu Malaele.
Actorul, alaturi de alte mari personalitati din Romania au aparut tinand in maini foi cu mesajul “#stai acasa”. Printre acestia se numara Gica Popescu, Ilie Nastase, Gheorghe Hagi si Smiley.
Publicitate
Cu putin timp in urma, Horatiu Malaele a fost testat pentru COVID-19. Rezultatul testului a fost pozitiv. Actorul a declarat, pentru Adevarul.ro, ca trebuia sa plece peste cateva zile la Iasi, la Gala Serilor Filmului Romanesc. Dupa confirmarea testului, nu se mai pune problema ca acesta sa mai mearga. Actorul urma sa fie omagiat, in cadrul evenimentului, alaturi de alte personalitati din lumea filmului.
“Virusul nu alege”
„Virusul nu alege – recent, actorul si regizorul Horatiu Malaele a fost diagnosticat cu Covid-19. In aceste conditii, spectatorii care il asteptau la Iasi sunt rugati sa pastreze gandurile de bine, sa se bucure de atmosfera si film, in compania invitatilor din program. Biletele achizitionate pentru spectacolul Sunt un orb, din cadrul SFR, vor putea fi pastrate pentru data la care va fi reprogramat evenimentul.“, au transmis organizatorii.
Valentin-Horatiu Malaele (n. 31 iulie 1952, Targu Jiu, Romania) este actor (de film, radio, televiziune, teatru si voce), regizor, caricaturist si scriitor roman. A absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale” in 1975, clasa profesor Octavian Cotescu.
In clasa I a luat premiul 2 si pe perioada vacantei a primit de la invatatoare o carte pentru a desena mai bine. Nu a reusit insa asta pana in clasa a IV-a cand a intalnit zana cea buna, profesorul de desen Nicu Gherghe. Aceasta intalnire ii lasa o amprenta deosebita, astfel ca prin casa a XII-a, deja desena foarte bine conform propriei declaratii.
“Cand m-am nascut, nu erau semne de vreo reusita a mea in viata. Aveam un strabism foarte pronuntat, eram dislexic si abia citeam, toti cei din jur radeau de mine – profesori si copii, eram numit “prostu’ clasei”, mi se lipeau bilete cu apelativul asta in pauze pe spate, mi se spunea mereu ca desenez urat si atunci nu prea am mai desenat.
Eram in suferinta. Intelesesem ca sunt prost, urat, si ca nu sunt bun de nimic. Apoi, in clasa a V-a, a venit un profesor care mi-a vazut un desen ascuns si a vorbit putin cu mine. La urma, m-a privit direct in ochi si mi-a spus clar: ‘Tu esti un geniu.’ Iar eu am inceput sa fiu.”
Publicitate