Robert Negoita, depistat cu noul virus

Robert Negoita, primarul Sectorului 3 din Bucuresti si candidatul Aliantei Pro Bucuresti 2020 la Primaria Sectorului 3, afacut anuntul pe Facebook. El spune ca s-a infectat cu noul virus.

Primarul Sectorului 3 a spus ca a inceput sa se simta rau marti seara si  a mers sa-si faca testul. In urma testarii a aflat ca are COVID-19.

„Dragii mei, vin de aceasta data cu o postare diferita de ceea ce ne-am obisnuit. In cursul zilei de azi, am fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2.

Nu am avut nicio problema speciala de sanatate, vreun simptom specific, pana aseara cand am inceput sa ma simt rau. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul noptii si o stare generala de slabiciune si moleseala. Dat fiind ca starea de rau a continuat, dimineata, m-am prezentat pentru a fi testat. Din pacate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament pe care il voi urma, bineinteles. Ma simt mai bine, durerea de cap este tot mai scazuta, dar, desigur, trebuie sa fiu atent si in zilele urmatoare”, a scris Robert Negoita pe pagina sa de Facebook.

Citeste si articolul   Şoferul băut și drogat care a ucis un tânăr, în București, s-a dus acasă și s-a culcat după accident

De asemenea, primarul Robert Negoita a facut un apel la toti cei cu care a intrat in contact su el sa se testeze daca au suspiciuni ca ar putea fi, de asemenea, infectati.

„Va doresc tuturor multa sanatate, in primul si in primul rand!

Si sa stiti ca, si daca nu voi fi pe teren in aceasta perioada, raman activ aici, asa cum ne-am obisnuit si sunt permanent in contact si cu colegii mei. In acest sens, fac un apel catre cei care stiu ca am interactionat in ultimele zile sa fie atenti la orice semn sau simptom si chiar sa se testeze daca au suspiciuni ca ceva ar putea sa nu fie in regula”, a mai scris candidatul Aliantei Pro Bucuresti 2020.