„Cum vom trai vreodata fara inima si sufletul tau frumos?” O fetita de numai 5 ani s-a stins in asteptarea unui donator

O fetita curajoasa, in varsta de cinci ani, care astepta un donator pentru a fi supusa unui transplant de inima, a decedat.

Familia devastata a micutei Thaliei-Beau Wright, care a fost diagnosticata cu cardiomiopatie restrictiva in 2018, a anuntat ieri ca fetita a cedat in fata bolii rare.

Scriind pe Facebook , parintii ei din Scarborough, North Yorkshire, au spus ca fiica lor este „si va fi intotdeauna cel mai bun lucru” care li s-a intamplat vreodata. Ei au spus ca familia lor va fi „vesnic rupta”.

Publicitate

„Cum vom trai vreodata fara inima si sufletul tau frumos? Cum va mai fi lumea fara tine in ea? Cum va fi lumina fara zambetul tau? Aproape 6 ani binecuvantati de tine in bratele noastre si o viata inainte cu tine in inimile noastre. Familia noastra va ramane destramata pentru totdeauna, dar vom trai cu aceasta durere de inima, stiind cat de binecuvantati am fost sa te numim a noastra. Dormi in liniste printesa noastra” a fost mesajul parintilor.

Citeste si articolul :   Arafat, despre sezonieri: Nimeni nu a crezut ca vor fi 2.000 intr-o sigura zi

Publicitate

Anul trecut, mama Ellie-Mae Wright, Thalia-Beau, a inceput o campanie pentru donarea de organe. De atunci, familia a lansat o strangere de fonduri suplimentare pentru a ajuta la plata inmormantarii lui Thalia.

Diagnosticul devastator a venit dupa ce Thalia-Beau a fost dusa la Spitalul Scarborough cu o infectie comuna. Copila a fost diagnosticata pe 16 noiembrie 2018 cu cardiomiopatie restrictiva.

„La vremea aceea m-am gandit ca Thalia-Beau ar putea avea nevoie de o operatie, asa ca ma ingrijoram.

Cu toate acestea, nu ma asteptam sa primesc niciodata vestea. Medicii mi-au spus ca este incredibil de ghinionista sa aiba afectiunea, deoarece afecteaza doar unul dintr-un milion de copii.

Potrivit Daily Mail, Ellie-Mae l-a nascut pe fiul ei Rudy cu doar trei zile inainte de a afla diagnosticul crunt pus de medici fiicei sale Thalia-Beau.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.