Mirela Vaida, pusa la zid: “Nu va e rusine?” Asa ceva nu s-a vazut la TV

Mirela Vaida a fost pusa iar la zid din cauza Vulpitei. Prezentatoare emisiunii Acces Direct nu se astepta, la asemenea reactii pe Instagram. Vedeta de la Antena 1 si-a pus o poza  din platoul ”Acces Direct” si in dreptul ei a scris ”Lejer, de vara!”. Comentariile au inceput sa curga. O internauta a criticat-o intr-un mod dur.

Intreaga echipa a emisiunii a fost criticata pentru telenovela Viorel si Vulpita.

In urma cu cateva saptamani a pornit scandalul declansat de demisia asistentei Emily Burghelea. Fosta asistenta a dezvaluit, in direct, ca Vulpita este batuta de Viorel, iar Mirela Vaida stie, dar inchide ochii pentru rating. Acum, Vaida are o noua asistenta, Cosmina Adam, de cateva zile.

In ciuda avertismentelor si amenzilor de la CNA, emisiunea continua.

Publicitate

Internautii o critica pe Vaida si pe cei din echipa Acces Direct. In urma cu putin timp, o internauta a scris un comentariu dur la poza prezentatoarei.

”Nu va e rusine? Acum sunt la scoala de soferi, fac vocalize, la toamna ce faceti? Ii faceti studenti la Universitate? Nu mai aveti limite?”, a fost mesajul internautei. ”Schimba subiectele idioate de la emisiune”, a fost un altul.

Citeste si articolul :   Una dintre cele mai bune vesti din ultimele zile: un vaccin romanesc care sa previna imbolnavirea de COVID-19 chiar este posibil.

Cei doi Stegaru vor permise auto

Vulpita si Viorel isi doresc, acum, permise auto. Astfel cele doua “vedete” de la ”Acces Direct”  s-au prezentat la o scoala de soferi din Capitala, unde si-au depus actele. Vulpita vrea carnet pentru a conduce masina cumparata de Rafaelo.

”Veronica, ti-am luat masina! Surpriza! Imediat o sa vezi surpriza. Am dat Mustang-ul meu si diferenta si ti-am luat tie o masina. Deci pe tine te cheama Maki, da? Asa ca ti-am luat masina cu Maki la numar. Ti-am luat masina special pentru tine”, a spus Rafaelo pe vlog.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.