Horoscop joi, 25 iunie 2020, cu Neti Sandu. Balantele se pregatesc de concediu, racii au probleme de sanatate

Horoscop cu Neti Sandu. Astrologul ne aduce vesti pentru toate zodiile. Citeste previziunile pentru zodia ta.

Iata ce spune Neti Sandu:

HOROSCOP 25 IUNIE 2020 BERBEC

O sa va-ntelegeti mai bine cu grupul si poate plecati pe undeva in excursie, in concediu, acum cum obisnuiati in anii trecuti. Poate faceti comanda online de mobila sa redecorati interiorul si sa mai faceti diverse schimbari, reparatii pe-acasa, in curte, mai construiti ceva – diverse.

Publicitate

HOROSCOP 25 IUNIE 2020 TAUR

Se poate sa mai aveti de dat un examen, poate-l amanati dac-a intervenit ceva si nu va puteti prezenta cand a fost programat. O sa mai semnati un act, trimiteti si prin posta sau va prezentati direct la sediul unei scoli, sau la o alta institutie sa va luati casa, masina, un serviciu.

HOROSCOP 25 IUNIE 2020 GEMENI

Noutati, o sa vedeti la capitolul sentimente – revine cineva care nu poate sa traiasca fara voi si probabil nici voi. Se poate sa luati niste bani din urma, dar sa si platiti niste facturi de care uitaserati, sau nu mai aveati bani pentru ele, o sa fie un du-te vino la bani.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 4 iunie 2021. Fecioarele trebuie sa aiba grija de sanatatea lor

HOROSCOP 25 IUNIE 2020 RAC

Se poate sa va recapatati fortele, c-o sa aflati cu ce probleme de sanatate va confruntati si o sa luati tratamentul adecvat. Incep sa se rezolve niste lucruri si o sa puteti da drumul proiectelor noi, sa mai faceti un pas in cariera, sa recuperati timpul pierdut.

HOROSCOP 25 IUNIE 2020 LEU

Prezenta cuiva o sa v-aduca un plus de bunadispozitie si o sa aveti probabil o idee de afaceri pe care s-o rumegati zilele astea. O sa va bucurati de suport din partea unor oameni care-au fost alaturi de voi in momentele mai dificile si-acum or sa fie receptivi, din nou, la cerintele voastre.

HOROSCOP 25 IUNIE 2020 FECIOARA

Or sa va fie recunoscute niste merite in cadru public, fie si pe net si o sa luati si bani, o recompensa. Se poate sa va alaturati unei echipe sa puneti umarul la o treaba, un proiect de anvergura si e bine sa stabiliti dinainte conditiile sa n-aveti surprize neplacute dupa.

Citeste si articolul :   Horoscop rune 27 iulie - 2 august 2020: Doua zodii sunt protejate, una umple portofelul, alta primeste o veste extraordinara

HOROSCOP 25 IUNIE 2020 BALANTA

O sa puteti pleca intr-o vacanta, sau chiar si cu treaba si sa rezolvati si niste probleme ramase-n aer de-acum vreo luna si ceva. Sunt cateva lucruri de pus la punct, sa luati aprobari si sa va prezentati cu dosarul complet la o angajare, sau acolo unde vi se cer aceste documente.

HOROSCOP 25 IUNIE 2020 SCORPION

O sa primiti un rezultat de la scoala, de la vreun interviu, de la agentul care v-a gasit de lucru si o sa stiti ce-aveti de facut. O sa primiti o confirmare de la vreo agentie de turism ca vi s-au rezervat bilete, chiar cu un decalaj de cateva zile si o sa va adaptati programul in functie de bilete.

HOROSCOP 25 IUNIE 2020 SAGETATOR

Cineva care-a disparut o vreme din peisaj pentru ca nu v-ati mai inteles revine si promite sa traiti in bunaintelegere. Relatia cu anturajul pare mai destinsa si o sa puteti relua unele activitati deconectante, poate va ganditi si la un concediu impreuna.

Citeste si articolul :   Neti Sandu vine cu vesti importante. Zodiile care isi intalnesc fericirea chiar la inceput de weekend

Citeste mai multe pe Stirileprotv

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.