Cine este, de fapt, Radu Palanita, marele castigator de la „Romanii au talent”. Prima declaratie.

Radu Palanita, cel care l-a impresionat  pe Florin Calinescu, a castigat sezonul 10 la Romanii au talent. Concurentul este de profesie mecanic, are 44 de ani si locuieste in Bucuresti. Barbatul nu are stusii muzicale.

Radu Palanita a castigat premiul cel mare de 120.000 si titlul de ”cel mai talentat”

”Nu cred ca imi ajung cuvintele pentru a multumi tuturor. Pentru faptul ca eu am oferit oamenilor multa emotie, acestia nu au intarziat sa-mi intoarca serviciul, coplesindu-ma cu mesaje de sustinere, admiratie si incurajare. Un schimb de emotii. Le doresc tot binele din lume, sa aiba incredere in mine in continuare si promit ca am sa fiu acolo sa-i alin, sa-i bucur si sa-i incant de fiecare data, cat va fi posibil”, a deslarat Radu.

”Imi voi cumpara o casa, imi voi ajuta familia si prietenii si voi ajuta si o familie nevoiasa. Intotdeauna am ajutat oamenii, neconditionat, pentru ca sunt om”, a spus recent Radu Palanita.

Citeste si articolul :   Catalin Morosanu se va supara. Sergiu Ciobotariu, tatal calaret din Iasi, a vandut casa primita din donatiile stranse de luptatorul roman

Radu Palanita a fost concurent la Vocea Romaniei

Radu Palanita a participat si la Vocea Romaniei, dar nu a castigat.

“Nu am niciun fel de studii muzicale, insa am aflat ca pot sa cant in urma cu 4 ani si jumatate, intr-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfarsit de saptamana, frecventez locatii de karaoke unde cant alaturi de prieteni. Mi-am dat seama ca vreau sa incant oamenii cu muzica mea”, a specificat concurentul.

Pe locul 2, s-a clasat Siena Vuscan (20.000 de euro), iar pe locul 3 (10.000 de euro) – Mihai Tigaret.

Autor