Cine este Dragos Padeanu, tanarul care i-a impresionat pe jurati cu vocea sa

Dragos Padeanu a uimit juriul la Romanii au Talent, sezonul 11. Tanarul de 23 de ani a facut senzatie cu vocea sa.

Dragos Podeanu are 23 ani si a venit din Brasov pe scena de la Romanii au Talent.

Imbracat intr-o pereche de colanti si un tricou viu colorat, Dragos a surprins juratii prin melodia aleasa.

Publicitate

”Numele meu este Dragos. Cand o sa ma fac mai mare o sa vreau sa ma fac cantaret. In momentul de fata cant intr-un cor de biserica si vreau sa zic ca ma implineste foarte mult.

Acum cantam strict la slujbele de duminica si cand mai suntem chemati la alte biserici, mergem si cantam acolo si cantam foarte mult cand sunt sarbatori.”, a mentionat tanarul atunci cand s-a prezentat.

Nimeni nu se astepta ca Dragos sa cante melodia ”Lie, ciocarlie”.

Publicitate

”Hai ca la asta nu ma asteptam”, a spus surprinsa Andra dupa primele acorduri muzicale.

”Asa imbracat, el canta ”Lie, ciocarlie”, a spus Pavel Bartos.

Citeste si articolul :   Cine este castigatoarea Romanii au talent 2021

Dragos Padeanu, 4 de ”DA” la Romanii au Talent, sezonul 11

Tanarul a primit patru de ”DA” si a trecut in etapa urmatoare.

”Un singur comentariu am de facut, oriunde o sa te duca dupa emisiunea asta, soarta, te blestem daca iti schimbi costumul. Ateneu, Scala din Milano, Casa Alba, dar daca te imbraci cu frac cu papion cu costum popular ca toti farseurii astia care merg pe langa…deci asa sa te duci, frate”, i-a spus Florin Calinescu.

”A fost o surpriza placuta, e o melodie foarte grea. Am avut ocazia sa cant acest cantec in fata Mariei Ciobanu si am avut niste emotii grandioase. Nu ma asteptam in viata aceasta sa aud un baiat interpretand acest cantec. Bravo!”, a mai spus Andra.

”Esti foarte bun, ai un ambitus impresionant, piesa asta nu e la indemana oricui, e foarte greu sa fie cantata de femei, darmite de barbati. Aparitia ta a fost cel putin surprinzatoare. Nu iti schimba outfit-ul asta!”, a adaugat si Smiley.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.