Cum e vremea in iunie. Anuntul meteorologilor

Meteorologii de la Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) au anuntat prognoza meteo pentru luna iunie 2020.

Cum va fi vremea in luna iunie

In saptamana 01 – 08 iunie 2020 , valorile din termometru vor fi mai mici decat cele specifice acestei perioade, pe intreg teritoriul Romaniei, dar mai ales in regiunile nord-estice.

Regimul pluviometric estimat pentru aceasta saptamana va fi deficitar in cea mai mare parte a tarii. Exceptie va face sud-estul tarii, unde cantitatile de precipitatii vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Publicitate

Saptamana 08 – 15 iunie 2020

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, in toate regiunile.

Cantitatile de precipitatii estimate pentru aceasta perioada vor fi excedentare in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in jumatatea nord-vestica a acesteia.

Saptamana 15 – 22 iunie 2020

Temperaturile medii ale aerului vor fi in general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul intregii tari.

Citeste si articolul :   Romania, lovita de frig si ninsori. ANM a emis cod galben. Judetele afectate

Regimul pluviometric se va situa in jurul celui specific pentru aceasta saptamana, in toate regiunile.

Saptamana 22 – 29 iunie 2020
Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari.

Cantitatile de precipitatii estimate pentru aceasta saptamana vor fi deficitare in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in zonele intracarpatice.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.