Voyager Token (VGX) castiga 926% pe masura ce fuziunile si achizitiile aduc noi utilizatori

Planurile de extindere in Europa si o serie de fuziuni au determinat Voyager Token sa adune 926% in mai putin de o luna.

Voyager Token (VGX), cunoscut si sub denumirea de BQX la unele burse, este simbolul nativ al schimbului de criptomonede Voyager.

Schimbul se separa de concurentii sai, pretinzand ca este o platforma de broker de cripto fara comisioane, iar routerul sau inteligent de comanda permite, de asemenea, clientilor sa tranzactioneze la mai multe burse.

De la inceputul anului, VGX a castigat 620%, iar pe 15 ianuarie tokenul a atins un nou record istoric de 1,48 USD.

Publicitate

Pe langa faptul ca are un gateway fiat, platforma ofera, de asemenea, date de piata, diagrame interactive, cercetari criptografice si dobanzi de pana la 9% la monede stabile, impreuna cu rentabilitati stake pentru Bitcoin si alte criptomonede daca utilizatorii le lasa in portofelele de schimb.

Activitatea de jeton vede o crestere exponentiala

Datele de pe lant arata ca activitatea a inceput sa creasca in urma cu doar cateva saptamani, numarul de adrese active zilnice depasind 1.500, in timp ce transferurile au ajuns rapid la 60 de milioane de dolari.

Citeste si articolul :   Alerta METEO. Se schimba iar vremea. Meteorologii anunta cod galben si portocaliu

Aplicatia Invest Voyager permite comerciantilor sa castige dobanda fara blocaje, iar utilizatorii care mizeaza o anumita cantitate de token VGX deblocheaza randamente mai mari. In plus, platforma este detinuta de o companie listata in Canada, Voyager Digital Ltd. (CSE: VYGR), o entitate cu capitalizare de piata de 600 de milioane de dolari, complet reglementata.

Acordul de listare a burselor din Canada TSX ascunde, de asemenea, o poveste interesanta. Prin achizitionarea unei companii shell defecte, Voyager a reusit sa gestioneze o fuziune inversa in februarie 2019. Mai interesant, nu a fost platit niciun dolar pentru tranzactie, care implica actiuni ale noii companii.

In octombrie 2019, Voyager a anuntat un parteneriat cu Celsius Network pentru a gestiona o parte din activele clientilor sai. Astfel, brokerul a reusit sa isi diversifice oferta de miza.

Publicitate

O alta etapa notabila a fost achizitia Circle Invest finalizata in februarie 2020, transformand peste 40.000 de conturi. Circle Invest a fost implicat anterior in stablecoinul USD Coin (USD), pe langa schimbul Poloniex, desi ambele proiecte au fost deja dezinvestite. Este demn de remarcat faptul ca tranzactia nu a implicat numerar, fiind decontata in actiuni Voyager Digital.

Citeste si articolul :   Bitcoin scade sub 34.000 de dolari: Ce se intampla in continuare?

Aceste evolutii explica cresterea actuala a conturilor de utilizator si a activitatii de jetoane si similare cu Coinbase, statutul fiat on-ramp al Voyager si statutul reglementat ar putea face din schimb o alegere de top pentru viitorii investitori cripto situati in Statele Unite.

Cresterea pretului VGX urmeaza noilor achizitii si expansiunii europene

In prezent, schimburile Voyager sunt disponibile pentru fiecare stat american, cu exceptia New York-ului, deoarece compania asteapta aprobarea BitLicense. In octombrie 2020, Voyager Digital a achizitionat LGO , cu sediul in Franta , un schimb european de active digitale complet licentiat axat pe investitori institutionali.

CEO-ul LGO, Hugo Renaudin, a explicat ca firma franceza va intrerupe schimbul institutional dedicat, in timp ce LGO ar opera sub marca Voyager, desi se va concentra in principal pe comertul cu amanuntul.

Volumul total tranzactionat de pe platforma Voyager a ajuns la 120 de milioane de dolari in noiembrie 2020, in timp ce activele sale administrate au depasit 485 de milioane de dolari pe 15 ianuarie. baza de utilizatori a platformei.

Citeste si articolul :   ULTIMA ORA: Cand va fi atins varful de epidemie de coronavirus in Romania. Anuntul facut de Ministrul Sanatatii

Datele de la TheTIE, o platforma alternativa de analiza sociala, arata ca aceasta cresterea recenta a preturilor a fost precedata de o crestere a activitatii retelelor sociale. In afara de cativa utilizatori care s-au plans de problemele de retragere legate de KYC, sentimentul general din jurul Voyager si VGX este pozitiv.

Oferirea de pana la 9,5% a dobanzilor la monedele stabile si a fi un broker complet licentiat care ofera tranzactionare si participare la altcoin cetatenilor americani par a fi principalele motoare din spatele impulsului platformei.

In ceea ce priveste economia din spatele jetonului VGX, ar putea fi necesara posibilitatea unui card de debit cu recompense de rambursare, reducere a comisioanelor de retragere si cresterea dobanzii la miza pentru a duce mai departe evaluarea acestuia.

Fiecare miscare de investitii si tranzactionare implica risc. Ar trebui sa efectuati propriile cercetari atunci cand luati o decizie.

Publicitate

Autor