Horoscop 25 mai 2020, cu Neti Sandu. Racii au probleme de sanatate, Taurii dau de bani

Horoscop cu Neti Sandu. Celebrul astrolog vine cu vesti pentru toate zodiile. Pentru ca suntem in data de 25, vibratia zilei este 7. Cifra 7 aduce intuitie si noroc. Iata ce se intampla cu zodia ta, astazi.

Taurii primesc bani in plus, gemenii lupta pentru drepturile lor

HOROSCOP 25 MAI 2020 BERBEC

Poate organizati ceva pentru copii – sa se joace, sa invete ceva si voi sau altcineva sa-I supravegheze. O sa invatati singuri ceva care va poate adduce bani si siguranta zilei de maine, ca e bine s-aveti un as in maneca daca se-ntampla ceva la serviciu.

Publicitate

HOROSCOP 25 MAI 2020 TAUR

Poate vi se plateste ceva din urma, se recalculeaza un salariu, o pensie alimentara sau de varsta – par sa vina castiguri. V-ati putea suplimenta veniturile, sa lucrati in plus, sa vindeti ceva, poate puneti in vanzare o casa mare si va luati una mai mica, sa va coste mai putin intretinerea ei.

HOROSCOP 25 MAI 2020 GEMENI

Se poate sa reluati o idee mai veche si sa o fructificati, de data asta, c-aveti planuri mari, sa castigati bani si prestigiu. O sa fie nevoie sa va luptati pentru drepturile voastre, sa ajungeti, poate, si in instanta ca sa nu vi se mai conteste drepturile, sa vi se valideze.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 25 iunie 2022. Se anunta schimbari majore pentru Varsator

Racii ar trebui sa mearga la medic, Leii asteapta un raspuns

HOROSCOP 25 MAI 2020 RAC

Poate-a sosit momentul sa dati si pe la doctor sa vedeti cum stati cu sanatatea, daca tot vedeti ca e ceva care nu va trece. O sa luati bani si scoateti lista cu lucruri obligatorii ca sa va achitati de ele si daca mai raman bani, ii puneti de-o parte s-aveti o rezerva.

HOROSCOP 25 MAI 2020 LEU

Poate asteptati un raspuns de la o banca, sau cereti vreun permis, un accept undeva si o sa le primiti. Va dati intalnire cu cineva cu care-ati colaborat in vremurile de dinainte si poate refaceti grupul daca mai sunt conditii, situatia de-acum v-o permite.

HOROSCOP 25 MAI 2020 FECIOARA

Poate va ocupati si de masina, s-o repuneti in stare de buna functionare si poate reactualizati niste acte – buletin, pasaport. O sa reveniti in forta cu un proiect pe care l-ati mai propus candva dar n-a fost bine primit si de data asta o s-aduceti si niste argumente in plus.

Balantele semneaza acte, Scorpionii sunt cu ochii dupa bani.

HOROSCOP 25 MAI 2020 BALANTA

O sa puteti semna un act de proprietate, sa vi-l parafeze un notar si sa va mutati la vreo resedinta c-aveti actele in regula. Va-ntelegeti cu niste colaboratori de pe alte meleaguri sa faceti schimb de documentatie pana o sa va puteti intalni sa fie o munca fata-n fatza.

Citeste si articolul :   Cele mai inteligente semne ale zodiacului

HOROSCOP 25 MAI 2020 SCORPION

Cu sanatatea ar trebui sa va puneti la punct ca sa fiti buni, zdraveni, si sa faceti treaba de top. O sa faceti presiuni ca sa va luati banii pe care-i aveti de incasat fie de la-nceputul anului, fie de anul trecut, chiar, si sa-i puneti la saltea pentru o vacanta cand o sa fie voie.

HOROSCOP 25 MAI 2020 SAGETATOR

Relatia de cuplu trece printr-o perioada de resetare, sunt aspecte pe care le puteti imbunatati si o sa va mearga mai bine. Aveti un proiect pe care-l puteti pune in practica si sa faceti rost de bani, sa aveti o varianta B de bani de rezerva, un depozit.

HOROSCOP 25 MAI 2020 CAPRICORN

Poate va consultati cu ai vostri sa vedeti ce modificari mai faceti pe-acasa, la capitolele imobiliar si aparatura electrocasnica. E cineva care va propune o colaborare si se poate sa va nimereasca, sa aveti timp pentru asa ceva si suma oferita sa fie convenabila.

Pestii se ocupa de investitii, Varsatorii incep un proiect nou.

HOROSCOP 25 MAI 2020 VARSATOR

Se poate s-aveti de semnat un contract si lucrati pe alti bani, si o sa aveti si cheltuieli pe masura. Si voi va puteti asocia cu cineva ca sa aveti mai mult spor la treaba, dar va puteti incumeta si la un proiect pe cont propriu si de cursa lunga.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 30 octombrie 2022. Pestii trebuie sa invete sa ierte

HOROSCOP 25 MAI 2020 PESTI

O sa investiti o suma de bani in amenajarea unui spatiu de joaca pentru copii si altul de recreere pentru oameni mari. Apar niste schimbari in programul vostru si poate va trebui sa stea altcineva cu copiii daca va duceti la serviciu, sau daca va apucati de reparat, zugravit pe-acasa.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.