Accident grav in Romania. Mai multe echipaje SMURD intervin. Sunt victime

Un accident foarte grav s-a petrecut, astazi, in judetul Suceava, pe raza comunei Panaci. O masina a intrat intr-un stalp. Sunt victime.

Sase persoane au fost ranite, trei dintre ele fiind incarcerate.

La fata locului au intervenit pompierii militari cu doua autospeciale avand accesorii pentru descarcerare si doua ambulante SMURD, cu sprijinul a trei echipaje SAJ.

Dintre persoanele incarcerate intre fiarele masinii, doua au fost extrase in viata si intre timp au fost stabilizate de medicii de pe ambulante. Pentru a treia persoana, medicii nu au mai putut face nimic. Barbatul decedat avea 46 de ani

Publicitate

Celelelate trei persoane au primit si ele ingrijiri medicale. Victimele sunt barbati cu varste cuprinse intre 17 si 46 de ani.

Stire in curs de actualizare

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.