Horoscop zilnic, 18 decembrie 2023. Vesti bune in prima zi din saptamana

Este o zi prielnica pentru noi proiecte sau continuarea lucrurilor vechi. Contactele prietenoase si de afaceri se vor consolida. In aceasta zi va fi util sa dedicati timp activitatii tale preferate, chiar si una care a fost abandonata de mult timp.

Berbec

Berbec, este timpul sa-ti iei ceva timp pentru tine. De cat timp ai grija de sanatatea ta? Daca durerea pe care o experimentati este mai mult emotionala decat fizica, acordati-va timp sa va odihniti si sa va refaceti. Nu esti in chef sa duci un stil de viata izolat? Atunci inconjoara-te de prieteni in aceasta seara! Sfat: Elibereaza-te de lanturile care te tin intr-un singur loc.

Taur

Publicitate

Taur, uneori dragostea dureaza mult, iar uneori lasa cicatrici pe inima. Dar acum poti vedea clar cum unii oameni, locuri si situatii nu au fost spre binele tau. Acesta este reamintirea ta ca ar trebui sa fii recunoscator pentru tot: suisuri si coborasuri, bucurii si tristeti. Sfat: Incepe sa-ti vezi hipersensibilitatea ca pe un cadou.

Gemeni

Gemeni, uneori trebuie sa-ti lasi inima sa se rupa intr-un milion de bucati pentru a deveni din nou intreg. Desigur, nu va cerem sa va marinati in mizerie. Va reamintim pur si simplu ca sentimentele fac parte din procesul de vindecare. Da, si inca ceva! Perspectiva este totul. Nu uitati sa va numarati binecuvantarile si sa sarbatoriti lucrurile care functioneaza de fapt in favoarea dvs. Sfat: Examinati-va nevoile si stabiliti limite care sa le permita sa fie respectate.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 8 iulie 2023. Portile schimbarii se vor deschide in sfarsit

Rac

Rac, esti unde ar trebui sa fii. Lucruri mai mari si mai bune te asteapta! Pentru a creste cu adevarat nivelul, va trebui sa-ti stabilesti un obiectiv – sa fii dispus sa mergi inainte, indiferent de situatie. Sfat: scapati de gandurile obsesive – acestea nu va fura decat timpul.

Leu

Lei, ti-ai dat inima celor care aveau un picior in afara usii. Avand in vedere ca suntem oficial sub umbra lui Mercur retrograd, s-ar putea sa va gasiti fostii la orizont. Fereste-te de tendinta ta de a te intoarce in trecut. Acesta este un memento pentru a va reafirma limitele acolo unde este necesar. Sfat: nu lasa trecutul sa-ti controleze viitorul.

Fecioara

Fecioare, iubeste-te pentru ceea ce esti. Apreciaza tot ce ai realizat de-a lungul anilor. In acelasi timp, intelegeti ca nu puteti face totul singur. A invata sa lucrezi in armonie cu o echipa este un aspect important al procesului de crestere si transformare. Sfat: continuati sa va indreptati cu hotarare spre obiectivul dvs.

Publicitate

Balanta

Balanta, ingerii, ghizii si stramosii tai lucreaza ore suplimentare pentru a te alinia cu viata pe care ti-ai imaginat-o intotdeauna. Nu spunem ca drumul de urmat va fi usor. Iti reamintim pur si simplu ca rezilienta este darul tau. Sa stii ca esti pe deplin pregatit pentru calatoria care urmeaza. Sfat: ti se deschid noi oportunitati, actioneaza.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 30 iunie 2023. Taurul trebuie sa isi faca timp pentru el

Scorpion

Scorpioni, daca lucrurile nu merg asa cum iti doresti, atunci considera ca acest esec este darul tau. Universul conspira in favoarea ta. Ingerii tai lucreaza ore suplimentare, astfel incat sa poti experimenta dragostea, abundenta si confortul material la care ai visat intotdeauna. Apropo de dragoste, exista o anumita persoana care incearca sa-ti atraga atentia de ceva vreme. Poate ii dai o sansa? Sfat: Sa crezi in tine te va ajuta sa gasesti libertatea interioara.

Sagetator

Sagetator, continua sa implementezi acolo unde simti chemarea ta. Alinierea cu calea si scopul tau este secretul care va deschide noi posibilitati in realitatea ta. Ce-i mai bun are sa vina! Sfat: rabdarea este cuvantul tau cheie astazi.

Capricorn

Capricorni, trebuie sa incetinesti si sa te bucuri de lucrurile minunate pe care le ofera viata. Reconecteaza-te cu cei care iti amintesc ca acasa este un sentiment, nu doar un loc. Apropo de conexiuni, umbra retrograda a lui Mercur va aduce probabil vechi prieteni si iubiti pe orbita voastra. Amintirile din „vremurile bune” pot fi tema zilei. Sfat: scapati de obiceiurile care va impiedica potentialul.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 14 septembrie 2023. Zi buna pe plan profesional

Varsator

Varsatori, trebuie sa priviti dincolo de iluzia haosului si sa evaluati unde va aflati acum si cat de departe ati ajuns de cand ati inceput aceasta calatorie. Faceti o lista cu cinci lucruri pentru care sunteti recunoscator. Si inca cinci lucruri pe care le-ai realizat in 2023. In acelasi timp, evalueaza oportunitatile de crestere si expansiune care iti sunt deschise acum. Sfat: chiar si cei mai mici pasi iti pot imbunatati viata.

Pesti

„Creeaza orice provoaca o revolutie in inima ta”, sunt cuvintele de aur ale scriitoarei americane Elizabeth Gilbert, la care merita sa reflectezi pe parcursul zilei. Pesti, acesta este un memento sa-ti urmezi calea pentru a-ti raspandi lumina. In acelasi timp, renuntati la „de ce” si la „cum”. Sa stii ca procesul de manifestare este perfect si va aduce in experienta ta tot ce ai nevoie pentru a inflori si a creste. Sfat: invata sa evaluezi cu sobrietate situatiile si sa nu-ti schimbi responsabilitatea.

Publicitate

Autor