Horoscop cu Neti Sandu. Vesti bune pentru unele zodii

Horoscop 22 septembrie, cu Neti Sandu. Astrologul ne prezinta previziunile astrale. Potrivit stirileprotv, echinoctiul de toamna aduce schimbari importante pentru nativii zodiacului.

BERBEC

Se poate sa faceti fata unui volum mare de treburi si totusi sa nu puteti si totusi sa nu puteti multumi pe toata lumea, in special pe sefi, dar o sa recuperati pe parcurs.

TAUR

E de lucru si la serviciu si acasa, poate va confruntati si cu o stare de sanatate fragila si o sa mai cereti ajutorul ca sa razbiti.

GEMENI

Vi se pot reprosa chiar si bunele intentii, dar sa nu va lasati intimidati de unii sau de altii, ca voi sunteti de buna credinta si basta!

RAC

Se poate sa mai luati una, alta prin casa, cu banii pe care i-ati strans, ca-ncep sa se deterioreze sau poate se demodeaza si vreti lucruri noi.

LEU

Aveti de perfectat niste acte, sa reactualizati buletin, pasaport, carduri, sa va puteti deplasa fara probleme si sa puteti lua banii.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 25 februarie 2021. Ziua va aduce lucruri pozitive Racilor

FECIOARA

Intra si ies bani, or fi datorii catre banca sau v-au ramas multe lucruri de cumparat ca le-ati tot amanat de la un salariu la altul.

BALANTA

O sa stati la masa negocierilor sa va luptati pentru drepturile voastre si o sa fiti suficient de flexibili cat sa mai si cedati pe ici, pe colo.

SCORPION

Se pare ca ati lasat sanatatea pe locul doi si-ncep sa va supere ba una, ba alta si e bine sa-ntrebati medicul ce se-ntampla – ca poate nu e nimic.

SAGETATOR

Poate ati peromis ca va alaturati unui grup ca sa dati o mana de ajutor unor oameni si s-a supraincarcat programul si trebuie amanata intalnirea.

CAPRICORN

Se poate sa va relansati ca un produs imbunatatit si o sa va recapatati stima de sine, reputatie si veti invinge concurenta.

VARSATOR

Sunteti dispusi sa va implicati in tot felul de proiecte si o sa contribuiti cu ce se poate pe ici, pe colo si veti lua si bani, chiar daca unele vor fi probono.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 8 octombrie 2023. Astrele vin cu vesti bune pentru trei zodii in ultima zi din saptamana

PESTI

E bine sa va faceti si mai atent monetarul sa va asigurati ca v-ajung banii pentru rate, facturi si restul cheltuielilor, ca sa nu trebuiasca sa va-mprumutati.

Autor