Horoscop zilnic, 23 septembrie 2021. O zi plina de emotii si de evenimente

Horoscopul te sfatuieste sa nu te grabesti. Ratiunea este mai presus de toate.

Berbec

Acum esti instabil din punct de vedere emotional si esti supus unor influente negative din exterior. Din cauza unei stari slabite si a lipsei de intelegere a situatiei, poate aparea o dependenta de alcool. In loc sa va udati durerea cu bautura, rezolvati situatia. Analizati daca sunteti gata sa acceptati aceasta lectie de viata si sa faceti fata problemei sau daca va este mai convenabil sa continuati in aceasta stare suspendata.

Taur

Ziua Taurului va incepe cu o dispozitie proasta, veti simti o lipsa de energie si o stare depresiva. Incearca sa nu cedezi acestei conditii si implica-te in rezolvarea problemelor legate de starea ta financiara. Uneori este mai bine sa cedati decat sa va aparati punctul de vedere, cu siguranta acest lucru nu va duce la nimic bun acum. Veti putea face fata tuturor dificultatilor pana la sfarsitul zilei, daca nu veti fi distras de chestiuni straine.

Gemeni

Astazi veti simti ca cineva a planificat lucruri rele impotriva dvs. pentru a va pune la indoiala credibilitatea si reputatia. Puteti face fata acestui lucru daca sunteti retinut si acceptati criticile cu demnitate. Dupa-amiaza, motivele situatiei actuale pot fi clarificate, veti primi raspunsuri la intrebari cu privire la uratorii vostri.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 23 iulie 2021. Balanta trebuie sa puna sanatatea pe primul loc

Rac

Astazi Racii isi pot submina cu usurinta reputatia cu actiuni sau cuvinte nepasatoare. Cand comunicati cu ceilalti, cunoscuti si straini, pastrati un sentiment de retinere si tact. Nu fi din nou iritabil sau impulsiv. Acest comportament te poate conduce la conflicte si poate ruina impresia celorlalti despre tine.

Leu

Astazi, Leul trebuie sa-si reduca dorinta de a fi primul in toate. Este posibil sa nu fiti inteles daca manifestati o initiativa si o agilitate excesiva. Desi s-ar putea sa va confruntati cu dezaprobarea, nu refuzati sa-i ajutati pe cei care au nevoie. Acum este un moment minunat pentru a face noi conexiuni de afaceri sau cunostinte romantice.

Fecioara

Nu este o zi prea propice pentru Fecioare. Barbatii se pot confrunta cu faptul ca unii aliati se indeparteaza de ei. Cauza discordiei va fi persistenta si categoricitatea. Asteptarile si cerintele ridicate pentru un partener pot duce la conflicte. Femeile pot experimenta sentimente nefondate de gelozie, dar nu exagerati daca partenerul dvs. vorbeste cu o alta femeie, nu inseamna nimic.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 4 ianuarie 2021. Gemenii trebuie sa evite conflictele

Balanta

Balanta are o perioada favorabila pentru a-si exagera capitalul. Veti putea face progrese semnificative in afaceri datorita curiozitatii, abilitatii de a analiza si de a gandi logic. Ganditi-va cum sa va mentineti pozitia actuala si sa investiti cu intelepciune fondurile acumulate. O astfel de previziune va juca in mainile tale si va duce la succes.

Scorpion

Astazi Scorpionii vor vedea rezultatul actiunilor din trecut. Tot ce s-a facut, bine si rau, se va face simtit chiar acum. Este mai bine sa dedici aceasta zi muncii intelectuale, sa inveti ceva nou. Nu va opriti asupra problemelor si incercati sa va distrageti atentia cu activitati straine.

Sagetator

Astazi sunt asteptate doar evenimente si emotii pozitive. Incearca sa te umple de experiente placute. Fa ceea ce iti place sa faci. Poate ca vizitati un teatru, va intalniti cu prietenii sau mergeti la cumparaturi. Alegeti activitati pe placul dvs.

Capricorn

In ciuda unor dificultati, Capricornii vor avea o zi interesanta. Va exista ocazia de a va arata talentele si creativitatea. Este posibil ca la locul de munca sa vina o oferta interesanta si sa puteti urca pe scara carierei mai sus. Daca oferta te intereseaza, nu ezita mult timp, fii de acord cat mai curand posibil si treci la treaba.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 6 ianuarie 2023. Nu lasati greutatea trecutului sa afecteze prezentul

Varsator

Astazi, norocul este de partea Varsatorului. Puteti iesi cu usurinta chiar si din cele mai dificile si confuze situatii. Principalul lucru nu este sa renunti atunci cand te confrunti cu probleme, nu ezita sa le abordezi si totul se va termina in cel mai bun mod. Pot aparea probleme cu cineva drag. Ar trebui sa va uniti pentru a rezolva aceasta situatie.

Pesti

Astazi Pestii nu ar trebui sa ia decizii importante si sa se ocupe de probleme serioase, sa le amane cateva zile. Se poate intampla sa nu fiti suficient de competent in multe probleme si sa fiti suficient de imprastiati. Nu credeti ca altii nu observa viclenia voastra, este posibil sa nu aveti intotdeauna dreptate. Nu priviti in jos oamenii, puteti jigni pe cineva. Dar, in ciuda problemelor cu alte persoane, cu persoana iubita vei avea armonie si intelegere completa.

Autor