Horoscop zilnic, 6 mai 2022. Racul trebuie sa se concentreze pe obiective

Fii curajos, fa ce iti cere inima. Este ideal sa incepeti noi proiecte, sa aranjati intalniri romantice si sa plecati in excursii. Simte-te liber sa pornesti aventuri. Rasfatati-va cu ceva frumos – cu siguranta il meriti!

Berbec

Berbec, avand in vedere ca intram intr-un portal de eclipsa, s-ar putea sa te uiti adesea in oglinda retrovizoare. Spirit iti atrage atentia asupra unui lucru pe care nu ai facut prea mult in trecut, desi ai avut ocazia. Vestea buna este ca in urmatoarele zile vi se va oferi o a doua sansa. Deci, treci peste fricile care te tin inlantuit. Iesirea din propriul drum se va dovedi a fi secretul pentru a-ti realiza cel mai inalt potential. Sfat: Fii proactiv.

Taur

Publicitate

Taur, ai avut zile in care ti-ai subminat potentialul. Ai avut zile in care ti-ai dat puterea sistemului si altor oameni. Dar acest tipar de autosabotare se apropie de sfarsit. Luna noua si eclipsa din zodia voastra va inspira sa spuneti da la ceea ce are viata de oferit, sa imbratisati totul ca pe o oportunitate de a creste nivelul si sa pasiti fara teama in necunoscut. In plus, lucrurile arata mai bine si pe plan financiar. Ceva ne spune ca vei avea mai multe motive sa sarbatoresti in zilele urmatoare. Sfat: imbratisati schimbarea pozitiva.

Gemeni

Gemeni, a fost o vreme cand ai purtat razboi impotriva ta. A fost o vreme cand ti-ai subminat complet potentialul. Dar acum totul s-a schimbat. Inveti sa te iubesti pe tine insuti, defectele tale si sa recunosti potentialul infinit care traieste in tine. Sezonul eclipselor arata cum lucrezi cu modele autolimitante si cum elimini un alt strat de conditionare. Sunteti gata sa va veniti in fire! Esti gata sa cuceresti lumea! PS: Fii atent la orice influenta cu care te-ai putea intalni in zilele urmatoare, deoarece sprijinul lor te poate duce cu un pas mai aproape de marele tau vis!

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 15 martie 2024. Leul va iesi in evidenta astazi

Rac

Rac, respira adanc si concentreaza-te. Luna noua si eclipsa aduc cu ele un semnal de alarma serios. Asadar, fiti atenti la ceea ce functioneaza fara probleme. Indreptati-va atentia catre zonele in care intalniti in mod constant blocuri. Daca drumul vi se pare in sus, poate fi timpul sa va slabiti aderenta si sa evaluati caile alternative disponibile. Universul organizeaza o calatorie serioasa. Amintindu-ti ca esti una cu ritmul si fluxul universului, poti face un salt urias in necunoscut. Sfat: Nu va fie teama sa schimbati traditiile.

Leu

Leu, ai prefera sa mergi in refugiul tau sigur si sa asculti cantece de dragoste. Renunta la nevoia de a fi „productiv” astazi si lasa-ti imaginatia sa te ghideze. Ceva iti spune ca esti in proces de a aduce arta, frumusete si rafinament in aceasta lume mare si rea. Sunt vesti bune pentru cei care viseaza si sa isi intemeieze o familie.  Sfat: directioneaza energia iubirii catre creatie.

Fecioara

Fecioara, exista momente in viata noastra cand lumea asa cum o stim nu mai exista. Visele si dorintele care au alimentat candva nu se mai potrivesc in planul maret. In loc sa plangi pierderea vechiului, sarbatoreste ceea ce este la orizont. Sarbatoreste oportunitatea de a-ti imagina o lume noua si de a trai o viata cu scop. Posibilitatea a ceea ce poti crea chiar acum este nelimitata, Fecioara. Vi se da unda verde pentru a va indeplini dorinta! Sfat: Fii perseverent in a-ti atinge obiectivele.

Balanta

Balanta, luna noua in Taur te face sa te simti entuziasmat. In adevaratul stil Venus, esti gata sa aduci mai multa frumusete si sofisticare lumii. Luati in considerare sa incepeti cu budoarul si apoi sa treceti in camera de zi. In acelasi timp, imbunatatiti-va studioul pentru a inspira creativitate si magie. Cei care s-au gandit sa-si aprofundeze practica spirituala sunt rugati sa ridice un altar in cinstea zeitatilor cu care lucreaza indeaproape. Amintiti-va, nu trebuie sa urmati un set de reguli sau scripturi. Fa ceea ce simti bine in inima ta. Sfat: Asculta-ti inima in toate.

Scorpion

Scorpion, energia discordiei te inconjoara in acest moment. Cand te trezesti blocat in drama, fa un pas inapoi. Luati un moment pentru a va conecta si a va conecta cu sinele vostru superior. Acest lucru te va ajuta sa realizezi ca comportamentul celorlalti nu are nimic de-a face cu tine. Astfel, portalul eclipsei va fi haotic. In acest moment, este o idee buna sa intri in spatiul tau sacru si sa construiesti o rezerva de energie. Sfat: Evita scandalurile si certurile.

Sagetator

Sagetator, aceasta este una dintre acele zile in care te trezesti cu soarele si fredonezi melodiile tale preferate. Sunteti exact acolo unde trebuie sa fiti si intelegeti acest adevar la nivelul sufletului. Ai iesit din noaptea intunecata cu stiinta interioara ca totul va fi bine acum si ca esti pe deplin sustinut. PS: Fa-ti timp sa privesti in interiorul tau, sa-ti exprimi recunostinta si sa te reconectezi cu fiinta ta. Sfat: este timpul sa te rasfeti.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 5 septembrie 2022. Zi plina de evenimente pentru mai multe zodii

Capricorn

Capricorn, uneori dragostea arata ca o imagine frumoasa de postat pe retelele sociale. Dinamica relatiilor tale se schimba, Capricorn, si nu poate fi decat in ​​bine. Asa ca scoate-ti mastile pe care le pui in lumea exterioara si comporta-te ca si cum ai fi acasa. Ceva iti spune ca vei descoperi un cu totul nou nivel de intimitate in zilele urmatoare! Sfat: Fii deschis fata de oameni si sincer cu ei.

Varsator

Varsator, folosind aceleasi metode, va duce la aceleasi rezultate. Citeste din nou. Luna noua combinata cu eclipsa de soare te inspira sa arunci toate regulile pe fereastra. Asadar, lasa-te sa inovezi ca niciodata. Flirteaza cu necunoscutul in timp ce te pregatesti pentru o plimbare salbatica prin multivers. Este timpul pentru o schimbare radicala. Sfat: Pregateste-te pentru o mare aventura.

Pesti

„Sanatatea nu inseamna doar absenta bolii. Este o bucurie interioara care ar trebui sa fie cu noi tot timpul; o stare de bine.” Un citat din Deepak Chopra care va va inspira sa va reconectati cu fizicitatea voastra. Ce va aduc dezechilibrele in atentie si unde trebuie sa aduceti darul constientizarii voastre iubitoare? Subconstientul tau stie deja raspunsul la aceste intrebari. Folositi energia lunii noi pentru a face pasi drastici catre starea de bine. Inveti o lectie importanta despre lucrul cu corpul tau, nu impotriva lui. Sfat: Incepeti sa traiti dupa noile reguli.

Publicitate

Autor