Horoscop zilnic, 11 decembrie 2022. Sagetatorul trebuie sa aiba incredere in intuitie

Luna in crestere in semnul Berbecului sugereaza ca sunteti pe cale sa va indepliniti visele.

La sfarsitul anului, te uiti inapoi cu oarecare nostalgie. Esti recunoscator sortii pentru tot. Nu doar „existi”, infloresti cu adevarat! Ai atat de multe lucruri bune acum sa recunosti ca ai parcurs un drum lung. Universul crede ca esti pe cale de a-ti implini visele si ca de aici incolo se va imbunatati! Dragostea vine in multe forme, dimensiuni si culori. Accepta-le pe toate. Daca inima ti se deschide, vei deveni un exemplu pentru altii!

Berbec

Berbec, nu doar „traiesti” acum: vibrezi si infloresti! Luati vitamine, va antrenati la sala, porti un costum frumos, stabiliti noi standarde pentru frumusete si va vrajiti toti colegii in timpul intalnirilor. Se intampla atat de multe in acest moment! Asa ca fa-ti putin pentru a recunoaste cat de departe ai ajuns. Universul crede ca esti in proces de a-ti realiza visul! Cand vine vorba de chestiuni legate de inima, stelele iti amintesc de zicala „ce curge, curge si ce se prabuseste, se prabuseste”. Sa stii ca, in ciuda faptului ca realitatea din jurul tau poate incerca sa te incurce, totul se intampla acum pentru binele tau cel mai inalt si cel mai mare. Sfat: Lasa lucrurile sa-si urmeze cursul.

Publicitate

Taur

Este deja decembrie! La sfarsitul anului, te uiti inapoi la calatoria ta cu oarecare nostalgie. Esti recunoscator pentru toate: pentru durere, lectii, rani si, cel mai important, pentru intelepciune. Avand in vedere eclipsele din zodia ta, ai simtit adesea ca pamantul este scos de sub picioarele tale. Si totusi treci prin toate cu un cantec in inima. Astazi, Universul va reaminteste de puterea iertarii si a recunostintei. Cel mai bun urmeaza sa vina si Universul te pregateste pentru asta! Sfat: elibereaza-ti sufletul de furie.

Gemeni

Dragostea vine in toate formele, marimile si culorile, Gemeni. Astazi trebuie sa acoperiti intregul spectru al acestui sentiment. Cand inima ta se extinde, devii un far pentru cei din jurul tau! Pe plan profesional si creativ, este timpul aventurii. Este timpul sa-ti depasesti limitele si sa explorezi ceea ce odata credeai ca este interzis. Intreaga lume este in mainile tale! Permiteti-va sa schimbati regulile. Sfat: Depaseste limitele si exploreaza ceea ce parea interzis.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 3 aprilie 2022. Pestii au o zi de bun augur pentru inceputuri si schimbari

Rac

Nu ai venit aici ca sa traiesti visele altcuiva sau sa urmezi un scenariu invechit care te va duce mai departe in adapostul mizeriei. Ai venit aici pentru a trai o viata autentica, pentru a-ti descoperi adevaratul scop si pentru a urmari ceea ce iti aduce bucurie si trezeste fericirea. Astazi, Universul iti reaminteste ca, cu cat te aliniezi mai mult la calea si scopul tau, cu atat mai mult vei atrage in experienta ta oportunitatile care te vor ajuta sa reusesti. Sfat: Incepeti sa traiti o viata reala.

Leu

Astazi te afli intr-un spatiu al claritatii. Stii ce vrei de la viata ta. Nu va fie frica de conversatii incomode, dar importante. Nu te uita la disconfortul pe care astfel de conversatii il provoaca in interior. Nu vei sti ce simt oamenii cu adevarat pentru tine pana nu vorbesti cu ei. Dorinta de a va conecta cu cineva cu care ati pierdut legatura undeva de-a lungul drumului vietii poate, de asemenea, sa va ajute. Este in regula sa-ti descoperi inima si sufletul. Doar nu te astepta sa reactioneze la fel daca simti ca au fost reci cu tine. Sfat: decideti-va asupra unei conversatii mult dorite.

Fecioara

Fecioara, astazi intri intr-un portal al magiei si misterului. Dansand cu gnomi, unicorni, spiridusi si zane, imprastii praf de spiridus in jurul tau. Semnele si coincidentele devin din ce in ce mai clare cu fiecare minut. Asadar, ai incredere in numere, pixuri, melodii de la radio si paragrafele din cartile pe care le-ai dat peste cap. Ai incredere in ce te duce impulsul inimii tale. Este timpul sa pictezi panza vietii tale cu pensule indraznete si frumoase.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 18 martie 2023. Balanta trebuie sa invete din greseli

Balanta

O alta ceasca de cafea nu te va ajuta, Balanta! Dar Universul stie ce se va intampla: opt ore de somn neintrerupt. Saptamana trecuta a fost foarte obositoare. Daca nu apasati butonul de pauza acum, cercurile intunecate de sub ochi pot creste pana la dimensiunea unei tari mici. Daca te-ai simtit inspirat sa meditezi sau sa te reconectezi cu practicile tale spirituale, acum este momentul sa faci asta. Gasirea pacii interioare va va ajuta sa va amintiti ca tot ceea ce aveti de-a face este doar efemer si va trece in curand. Sfat: Odihneste-te.

Scorpion

Scorpion, astazi te uiti inapoi la anul care este pe cale sa treaca. Sunteti recunoscator Universului pentru locul in care va aflati acum si sunteti recunoscator pentru unde veti merge in continuare. Iti dai seama ca experientele tale trecute s-ar putea sa te fi invatat lectii importante, chiar daca nu au fost intotdeauna placute. Lumina de la capatul tunelului este reala, frumoasa, iar asta confirma inca o data ca esti pe drumul cel bun. Cand vine vorba de chestiuni profesionale, ti se cere sa faci din „incredere” principiul tau. Intrand in fiecare camera de parca ai cucerit deja inimile tuturor celor prezenti, acesta este secretul succesului. Aceasta este o garantie ca toata lumea va va accepta conditiile. Sfat: fa din incredere prioritatea ta numarul unu.

Sagetator

Sagetator, daca ceva nu are sens pentru tine, atunci nu ar trebui. Nu lua prea in serios scripturile si textele antice scrise de cei care au trecut prin calea vietii inaintea ta. Acceptarea pe tine insuti va cere sa revedeti scenariul altcuiva. Schimbarile la care tanjiti in interior sunt gata sa se materializeze la toate nivelurile. Nu-ti fie teama sa ai incredere deplina in intuitia ta: te va conduce in directia cresterii si iti va oferi posibilitatea de a descoperi multe cai noi pentru tine. Sfat: Ai incredere in intuitia ta.

Citeste si articolul :   Vin vesti bune pentru 3 zodii: vor avea noroc in cariera din 15 ianuarie

Capricorn

Capricorn, sa te intalnesti cu cineva pe care il iubesti sau pe care doar il cunosti nu trebuie sa-ti goleasca portofelul. Petrece timp in natura. Viziteaza o padure, un lac, o zona cu care simti o legatura spirituala. Pregateste o masa cu ceea ce ai deja in bucatarie. Faceti o lista de redare si dansati in lumina lunii. Urmareste filmul tau preferat. Amintiti-va, promisiunile nu sunt suficiente. Trebuie sa fii pregatit sa depui un efort constant!

Varsator

Varsator, ai facut-o din nou! Te-ai indragostit de trucurile altora si le-ai lasat sa intre in spatiul tau interior. E bine ca astazi esti o alta persoana decat erai inainte. Acum intelegeti pericolul de a repeta greselile vechi. Deci, aprinde lampa constientizarii, Varsator. Acordati atentie tuturor modurilor in care vi se cere sa va protejati energia si sa va protejati inima. Uneori, a spune nu altora este singurul tip de ingrijire de sine pe care trebuie sa-l practici. Sfat: Protejeaza-ti fiinta de interferentele exterioare.

Pesti

Dorinta ta de a fi acceptat este atat de puternica incat esti gata sa te transformi in versiunea ta despre care crezi ca va fi iubita si acceptata de alti oameni. Ar putea fi aceasta solutia corecta? Sunt multe la care sa te gandesti in timp ce sorbi ceaiul de dimineata. Acum este momentul sa te gandesti la asta si sa te intorci la tine. Esti aici intentionat si meriti sa fii iubit pentru ceea ce esti, Pesti. Sfat: Nu incercati sa va schimbati pentru a le face pe plac celorlalti.

Publicitate

Publicitate

Autor