Horoscop zilnic, 23 august 2023. Probleme pe plan emotional pentru mai multe zodii

Ziua promite sa fie instabila emotional, asa ca incearca sa-ti pastrezi echilibrul cat mai mult posibil atunci cand apar situatii conflictuale.

Berbec

Lucreaza cu energia lunii in descrestere pentru a te elibera de ceea ce si-a epuizat serviciul in istoria vietii tale. Cand vine vorba de relatiile tale interpersonale, observa cum te simti dupa fiecare interactiune. Sa te simti gol este un semnal pentru tine, Berbec. Stiind acest lucru va va ajuta sa va reafirmati limitele acolo unde este necesar. Sfat: Nu lasa pe ceilalti sa-ti invadeze spatiul personal.

Taur

Publicitate

„Oamenii vor uita ce ai spus. Oamenii vor uita ce ai facut. Dar oamenii nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta.” Cuvinte intelepte ale scriitoarei si poetei americane Maya Angelou, la care ar trebui sa meditezi in timp ce bei ceai de musetel. Dedica aceasta zi construirii relatiilor cu cei dragi, Taur. Sfat: schimbarile mult asteptate vor veni in viata ta dupa ce le vei face loc.

Gemeni

Nu esti singur, Gemeni. Acesta este un memento pentru a va deschide inima. Omagiaza firele sacre care te leaga impreuna cu cei dragi. Daca iti este greu sa faci fata numeroaselor roluri si responsabilitati pe care le-ai asumat, cere ajutor si permite-ti sa-l primesti. Sfat: Concentreaza-te pe familie in aceste zile.

Citeste si articolul :   Rune 14 - 20 septembrie 2020. O saptamana nemaipomenita pentru trei zodii

Rac

Dragostea ta este ca un ocean, Rac. Cand accepti pe cineva in cercul tau sacru, ai tendinta de a sparge orice bariere. Drept urmare, nu puteti spune intotdeauna unde se termina si unde incepeti. Acesta este ceea ce vei dori sa-ti amintesti atunci cand amaraciunea te poate ajuta. Stelele iti amintesc ca nu toata lumea poate simti intuitiv ceea ce este in sufletul tau. Sfat: permiteti-va sa exprimati ceea ce este in inima voastra.

Leu

Astazi, astrele recomanda sa fii atent la sanatatea ta. Amintiti-va – suntem ceea ce mancam. Umple-ti templul cu alimente sanatoase. Nu uitati de sanatatea mintala – faceti loc tuturor emotiilor si experientelor. Sfat: Ai grija de tine astazi.

Fecioara

Multumeste trecutului de astazi pentru toate esecurile si descoperirile, Fecioara. Universul iti spune ca acum te afli intr-un moment de cotitura in viata ta! Ai puterea, curajul si compasiunea necesare pentru a-ti transforma esecul intr-o victorie! Sfat: puncte de cotitura importante sunt chiar dupa colt!

Publicitate

Balanta

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 25 martie 2021. Este posibil ca Leul sa aiba probleme la locul de munca

Daca te-ai indoit cumva de intentiile unora, atunci probabil ca ai motive intemeiate pentru asta. Ghizii tai spirituali comunica intotdeauna cu tine prin intuitia ta, Balanta, asa ca nu o neglija. Sfat: Asculta-ti sentimentele si premonitiile.

Scorpion

Pentru unii Scorpioni poate parea ca toate eforturile depuse nu duc la nimic. Cu toate acestea, nu este deloc asa. In momentele de indoiala, lasati-va busola interioara sa va ghideze actiunile. Doar pentru ca nu vezi rezultate imediate fizic, nu inseamna ca acestea nu au inceput sa fie transformate spiritual. Pentru a gasi pacea si linistea exact acolo unde va aflati, renuntati la comparatii constante. Sfat: Eforturile tale vor da roade, doar nu grabi lucrurile.

Sagetator

Acum este momentul din viata ta cand Universul aduce lucruri, oameni si situatii in experienta ta care te vor propulsa in directia cresterii. La randul tau, imprieteneste-te cu curaj si pregateste-te sa-ti asumi riscuri, Sagetatori. Viitoarea versiune a ta este deja mandra de toti pasii indrazneti pe care ii faci astazi! Sfat: Continua-ti drumul catre obiectivul tau, indiferent cat de stancosa ar fi calea.

Capricorn

Problema este ca crezi ca trebuie sa faci totul singur. Dar acesta este un fals sentiment de control. Este o capcana, Capricorn. Te impiedica sa fii cea mai stralucitoare si mai indrazneata versiune a ta. Pentru a va schimba gandirea, incepeti cu vizualizarea. Cine si unde te vezi in viitor? Tu esti creatorul vietii tale.

Citeste si articolul :   Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii isi schimba viata la 180 de grade.

Varsator

Astazi astrele va cer sa reflectati asupra cuvintelor intelepte ale lui Socrate: „Stiu doar ca nu stiu nimic”. Ceea ce va ofera Universul acum este o tabla goala. Oportunitatea de a o lua de la capat in toate sensurile cuvantului. Fii pregatit sa-ti asumi riscuri, Varsator. Acesta este, de asemenea, momentul potrivit pentru a intari legaturile de familie. Sfat: Nu va fie teama sa va asumati riscuri!

Pesti

Relaxeaza-te devreme, Pesti. Mai ai ceva de facut pentru tine. Examinati nu numai ranile, ci si modul in care s-au format. Astazi, stelele te indeamna si sa-ti asculti vocea interioara si sa arunci o privire mai atenta la ce fel de oameni te inconjoara in acest moment. Sfat: Fugirea de probleme nu este cea mai buna solutie.

Publicitate

Autor