Data ta de nastere dezvaluie un secret imens al viitorului tau

Numerologia este o stiinta care poate spune multe despre tine, caracterul si viitorul tau, precum si despre ceea ce te asteapta pe tine si pe cei dragi. De mii de ani a fost folosita pentru a gasi semnificatia marelui plan cosmic.

Numarul de vieti depinde de data nasterii si determina in mare masura setul de abilitati , manifestarile negative pe care trebuie sa le echilibrezi si chiar motivatia si scopul vietii tale.

Daca ziua ta de nastere este 1, 10, 19, 27:

Ai toate calitatile unui lider. Incerci intotdeauna sa termini ceea ce ai inceput si sa folosesti tot ce este permis si chiar interzis. Esti activ. Aveti o mare intelegere in afaceri si puteti obtine un mare succes daca aveti incredere mai des in intuitia voastra.

Daca ziua ta de nastere este de 2, 11, 20, 28:

Sunteti discret si echilibrat. Incercati sa rezolvati conflictele in mod pasnic, cautand beneficii pentru toate partile . Uneori esti in conflict cu tine insuti.

Daca ziua ta de nastere este de 3, 12, 21, 30

Totul ti se da cu usurinta. Voi discerneti. Faci orice  fara stres. Aveti talente in diverse domenii. Cu toate acestea, sunteti oameni care cauta sprijin de la altii atunci cand fac ceva. Traieste momentul si nu te gandi prea mult la viitor.

Daca ziua ta de nastere este de 4, 13, 22, 31

Incercati sa nu va asumati riscuri si sa studiati cu atentie toate optiunile inainte de a lua o decizie. Va ganditi cu atentie la fiecare situatie si o priviti din unghiuri diferite. Muncesti din greu si persisti atunci cand ai un scop.

Daca ziua ta de nastere este de 5, 14, 23

Iubesti necunoscutul si noul. Esti plin de entuziasm si poti fi usor inspirat de lucruri noi. Nu-ti place sa stai intr-un singur loc. Oriunde te duci, te simti confortabil si relaxat. Calatoriile dau multa energie.

Daca ziua ta de nastere este de 6.15, 24

Esti foarte sincer . Sunteti prieteni de incredere si sunteti de baza . Sunteti responsabili pentru ceea ce faceti. Ai obiective inalte. Puteti renunta la emotii in numele succesului. Uneori ai impresia ca esti ipocrit.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 29 decembrie 2023. Este timpul ca dorintele sa devina realitate

Daca ziua ta de nastere este de 7, 16, 25

Esti o persoana foarte creativa si depui eforturi mari pentru a avea succes in zona dorita. Sufletul unui poet adevarat adoarme in tine. Intuitia si imaginatia dvs. sunt foarte bine dezvoltate. In viitor, ai toate sansele sa devii muzician, artist, poet sau orice artist.

Daca ziua ta de nastere este de 8, 17, 26

Aveti o mare pricepere in afaceri. Nu este nimic care sa te sperie. Adori aventura. Depasesti cu usurinta toate obstacolele si esti foarte muncitor. Aveti calitati de conducator si puteti conduce o echipa.

Daca ziua ta de nastere este de 9, 18, 27

Esti o persoana foarte erudita. Ceva atrage constant la arta. Esti artistic. Ai succes in ceea ce te hotarasti sa faci. Uneori nu reusesti sa realizezi rapid ceea ce iti doresti, dar mergi mereu constant catre obiectiv pana cand il atingi. Incercati sa va dezvaluiti mai multe talente.

Autor